LG predstavio X Cam i X Screen smartfonove

LG predstavio X Cam i X Screen smartfonove

990
1
PODELI

Kompanija LG najavila je novu “X seriju” liniju telefona koji su cenovno pristupačni, a nude jednu “izuzetnu” mogućnost. Ideja je da osoba koja nema veliki budžet, ali želi odličnu kameru ili displej naprednih mogućnosti, može to i da dobije. To je upravo ono što LG telefoni iz X serije, X Cam i X Screen, nude!

Breaker

X Cam telefon nudi specifikacije srednjeg ranga, ali ima dve kamere na poleđini. Kamere su sa 13MPix i 5Mpix, koje u kombinaciji prave nešto što LG naziva “najnaprednijim kamera iskustvom u smartfonu za mase”. Telefon ima FullHD displej od 5.2 inča, 2GB RAM, Octa-Core procesor, kameru od 8Mpix na prednjoj strani, bateriju od 2520mAh, 16GB interne memorije i Android 6.0. Vrlo dobre specifikacije, zar ne?

LG X series telefoni

Sa X Screen modelom dobija se uređaj sličnih specifikacija, ali ima sekundardni ekran koji je uvek uključen, kao kod LG V10 modela. Glavni ekran telefona ima dijagonalu od 4.93 inča sa 720p rezolucijom. Kamere su rezolucije 13Mpix na poleđini i 8MPix na prednjoj strani, ima Quad-Core procesor, 2GB RAM, 16GB interne memorije i Android 6.0 (Marshmallow).

 

X serija telefona će biti dostupna u Aziji, Evropi i Americi tokom narednog meseca. Cene nisu objavljene.

 

 

Izvor: Droid-Life

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR