LG predstavio tri nova G Pad tableta

LG predstavio tri nova G Pad tableta

1086
0
PODELI

LG je najavio tri nova modela tableta u svojoj G Pad liniji proizvoda, koji će biti predstavljeni na MedPI 2014 sajmu u Monaku ove nedelje. U pitanju su modeli čiji naziv govori o veličini njihovog ekrana – G Pad 7.0, G Pad 8.0 i G Pad 10.1.

Breaker

Svaki od njih će posedovati LG-jevu inovativnu Knock Code mogućnost, koja dozvoljava korisniku da otključa uređaj duplim lupkanjem po ekranu.

“Kupci su nam rekli da žele veći izbor uređaja sa različitim veličinama ekrana, bez kompromisa kada je prenosivost u pitanju”, rekao je Dr. Džong-seok Park, predsednik kompanije LG Electronics Mobile Communications. “Za razliku od pametnih telefona, korisnici tablet računara vole različite veličine ekrana. Pa smo napravili G Pad seriju tableta kako bi svima odgovarali – nekima je prioritet prenosivost, dok drugi žele najbolje multimedijalno iskustvo. G Pad ispunjava sve zahteve.”

LG G Pad 8

Prednosti LG-jeve G Pad serije tableta:

  • G Pad 7.0: Dizajniran za držanje jednom rukom, LG-jev najmanji tablet za tabavu koji pruža i prenosivost i snagu.
  • G Pad 8.0: Sa svojim displejom od 8 inča, LG tablet srednje veličine nudi odlično multimedijalno iskustvo i fluidan multitasking.
  • G Pad 10.1: Sa svojim najvećim displejom i baterijom, LG-jev tablet od 10.1 inča nudi brojne sate zabave.

Najnoviji G Pad tablet računari poseduju LG-jeve UX mogućnosti, poput QPair 2.0 i Knock Code. Sa unapređenom verzijom QPair, koja je prvo predstavljena kod G pad 8.3, korisnici mogu bez imalo muke da se povežu sa svojim Android pametnim telefonima putem Bluetooth-a kako bi primali obaveštenja o pozivima i porukama, ali i odgovarali na njih koristeći G pad. Pored toga, Knock Code omogućava korisnicima da uključe ekran i otključaju tablet serijom “kuckanja” po ekranu. Knock Code nudi jednostavnost i povećanu sigurnost, jer omogućava da se šifra “otkucka” bilo gde na ekranu, bilo da je on uključen ili isključen.

LG G Pad 10

Druge informacije o novim LG G Pad tabletima, poput njihovih specifikacija i dostupnosti, biće objavljene u toku nedelje.

 

Izvor: Android Central

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR