LG objavio G Watch promotivni video

LG objavio G Watch promotivni video

639
0
PODELI

Pre očekivanog predstavljanja LG G Watch, Android pametnog sata, LG je odlučio da zainteresuje sve ljubitelje tehnike promotivnim video snimkom.

Breaker

Datum predstavljanja još uvek nije poznat, kao ni cena, ali G Watch deluje prilično atraktivno u ovom video snimku. Prethodno je bilo otkriveno da će G Watch biti dostupan u Stealth Crnoj i Šampanjac Beloj boji, sa crnim i belim kaiševima. LG je tom prilikom najavio da će G Watch imati uvek uključen ekran, za razliku od konkurenata koji uključuju ekran po potrebi duplim dodirom ili okretanjem zgloba.

G Watch je jedan od prvih pametnih satova sa Android Wear sistemom. Android Wear je najavljen u martu, kada su Motorola i LG odmah najavili da će njihovi satovi koristiti upravo taj sistem i da će biti dostupni u toku godine. Android Wear je Google-ov odgovor na zahteve nosivih uređaja. Google Android Wear ne definiše kog oblika je nosivi uređaj, ali svakako pravi jasnu sliku da će funkcionalnost, izgled i osećaj pri korišćenju najbolje odgovarati korisnicima Android uređaja. Pogledajte o kakvom promotivnom videu je reč:

LG G Watch se prikazuje kao vodootporan uređaj sa pravougaonim oblikom. Sa druge strane, Motorola Moto 360 pametni sat, koji će isto koristiti Android Wear, je prvi pametni sat sa kružnim oblikom.

Šta mislite o pametnim satovima kompanije LG i Motorola? Da li ćete ih nabaviti kada budu postali dostupni?

 

Izvor: Android Authority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR