LG Minibeam Nano, mali projektor za smartfon

LG Minibeam Nano, mali projektor za smartfon

1652
0
PODELI

Na tržište stiže novi talas projektora koji su namenjeni korisnicima koji žele da ponesu multimediju sa sobom i uživaju na bilo kom mestu. Nedavno smo videli model kompanije Asus, a sada nam sličan proizvod stiže od kompanije LG.

Breaker

Pogledajte LG Minibeam Nano, za koga proizvođač tvrdi da je “najmanji, najlakši i najpovoljniji projektor današnjice”. Minibeam Nano je težak svega 270 grama, a dimenzije su mu 108 x 103 x 44mm.

LG Minibeam Nano 01

Prema specifikacijama, reč je vrlo dobrom projektoru koji poseduje LED lampu od 100 ANSI lumena i 100.000:1 kontrastom, dok može da prikaže sliku do 100 inča. U projektor je ugrađen skroman mono zvučnik od 1W, ali prisutan je 3.5mm audio izlaz, pa se lako mogu povezati eksterni zvučnici.

LG Minibeam Nano ima HDMI ulaz i USB port, koji se koristi za pregled HD DivX videa i Office dokumenata sa fleš memorije. Najzanimljivija je mogućnost bežičnog striminga sadržaja sa pametnih telefona, tableta i drugih uređaja. Podržava WiFi Direct i Miracast, što znači da je kompatibilan sa većinom modernih pametnih telefona.

LG Minibeam Nano 03

U uređaj je ugrađena baterija od 3800mAh, što pruža autonomiju od 2 sata korišćenja. To je dovoljno za pregled jednog filma ili prilikom neke duže prezentacije.

LG još uvek nije otkrio cenu, ali tvrde da će biti pristupačan. LG Minibeam Nano će krenuti sa prodajom širom sveta krajem ovog meseca.

 

 

Izvor: AndroidAuthority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR