LG i Huawei prave Nexus telefone ove godine

LG i Huawei prave Nexus telefone ove godine

1045
0
PODELI

Nexus 6 sa njegovim velikim displejom odbio je mnoge korisnike. Nekima se tako veliki displej baš dopao, dok drugi smatraju da je previše veliki za svakodnevnu upotrebu. Na osnovu nove glasine, Google planira da udovolji i jednima i drugima u 2015. godini.

Breaker

Prema novom izveštaju, Google sarađuje sa kompanijama LG i Huawei na dva nova Nexus telefona koja će biti predstavljena ove godine. LG model ima kodno ime “Angler” i navodo će imati displej od 5.2 inča, šestojezgarni Snapdragon 808 procesor i bateriju od 2700mAh. Dok će Huawei praviti “Bullhead” sa 5.7 inčnim ekranom, osmojezgarnim Snapdragon 810 procesorom i baterijom od 3500mAh.

Nexus 5 04

Ovakav pristup sa dva Nexus telefona će imati svoju cenu – neće biti novog Nexus tableta, jer Google kaže da će zadržati Nexus 9 i u 2015. godini.

Tradicionalno, Google je uvek predstavljao jedan Nexus telefon godišnje, ali ove godine želji da udovolji većem broju korisnika. Ukoliko se ovaj izveštaj ispostavi istinitim, biće zanimljivo videti kako će Google postupiti ove godine sa najčešćom zamerkom u vezi sa Nexus 6 telefonom – njegovom cenom. Šta mislite, da li će ovi telefoni možda koštati kao, svojevremeno, Nexus 4 ili Nexus 5?

 

 

Izvor: AndroidAndMe

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR