LG G4 zvanično predstavljen

LG G4 zvanično predstavljen

1505
0
PODELI

LG je zvanično predstavio svoj novi flegšip telefon – G4. Model ima puno sličnosti sa prethodnikom, G3, ali unapređenja koja je LG uneo, estetska i funkcionalna, privućiće pažnju mnogih vlasnika prethodnih modela G serije.

Breaker

LG G4 ima displej od 5.5 inča i pokreće Android 5.1 (Lollipop). Displej je LG nazvao “Quantum”, ima rezoluciju od 2560×1440 piksela i donosi značajno bolji prikaz boja u odnosu na prethodne modele. G4 je zasnovan na novom Qualcomm Snapdragon 808 procesoru, ima 3GB RAM memorije, 32GB interne memorije, slot za microSD memorijsku karticu i izmenjivu bateriju kapaciteta 3000mAh.

LG G4 04

Jedno od osetnih unapređenja je kamera od 16Mpix na poleđini uređaja sa f/1.8 otvorom blende, Laserskim Auto Fokusom i optičkom stabilizacijom slike. Softver će pružiti više mogućnosti korisniku, uključujući i manuelni mod koji omogućava vlasniku da podešava brzinu otvora blende, balans bele boje i ISO. Prednja kamera ima rezoluciju od 8Mpix.

Druga novina je poklopac baterije od prave kože, koji će biti dostupan u raznim bojama. Zanimljiva je činjenica da je potrebno 4 nedelje da se koža obradi i izradi poklopac za telefon.

 

LG G4 03

Naravno, biće dostupna i klasična verzija sa plastičnim poklopcem. 

LG G4 ima novi UX 4.0 korisnički interfejs, za koga LG kaže da je pravljen tako da pruži bolje iskustvo prilikom korišćenja. LG je implementirao par zanimljivih softverskih mogućnosti, poput Smart Bulletin (koji skuplja obaveštenja iz raznih aplikacija i prikazuje na jednoj stranici), Quick Help (pomaže korisnicima ako imaju pitanja u vezi sa G4 modelom), Gesture Shot (pomaže korisniku da napravi seriju selfija i odabere najbolji) i Quick Shot (omogućava korisniku da brzo pokrene kameru duplim pritiskom na taster za utišavanje zvuka).

LG G4 02

Uz kupovinu LG G4 modela, korisnik dobija 100GB besplatnog prostora na Google Drive.

Cena i početak prodaje još uvek nisu poznati.

 

Da li vam se dopada LG G4? Šta kažete za verziju sa kožnom poleđinom?

 

 

Izvor: AndroidAndMe

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR