LG G2 – procurele slike i video

LG G2 – procurele slike i video

1581
2
PODELI

Predviđa se da će LG predstaviti naslednika Optimus G telefona, pod nazivom G2, na događaju zakazanom za 7. avgust. Dok su i ranije procurele slike ovog telefona, uvek su bile lošeg kvaliteta, pa se uređaj jedva i video. Danas su se stvari promenile, jer je ljudima u Engadgetu stigla kolekcija fotografija za koje se kaže da predstavljaju LG G2.

Ovo “curenje” fotografija obuhvata slike poleđine uređaja i potvrđuje da će uređaj imati kontrole na dodir na poleđini uređaja, za razliku od standardnih tastera za kontrolu zvuka na strani telefona. Što se tiče dizajna, vide se sličnosti sa Nexus 4, Optimus G, pa čak i iPhone-om. To se najviše vidi na video snimku, koji bolje prikazuje G2.

Kamera koju vidite na poleđini, ispod tastera za uključivanje i senzora za kontrolu zvuka, je od 13 megapiksela. Dok za displej kažu da je dijagonale 5.2″ i FullHD rezolucije (1920×1080). Ovo je manje od 5.5″ koje ima njegov prethodnik, i u saglasnosti je sa drugim pričama koje su kružile po internetu ranije. Zvučnici se nalaze ispod rešetaka na donjoj strani uređaja.

Unutra, korisnici kažu, nalazi se Qualcomm Snapdragon 800 quad-core procesor koji radi na taktu od 2.3GHz. Takođe, prisutni su 2GB RAM-a i Android 4.2.2 (Jelly Bean). Ovo je sve što se za sada zna o specifikacijama. Na videu se vidi da je uređaj sa malo drugačijim specifikacijama, jer je u pitanju model rađen za Sprint mrežnog operatera.

G2 01

 

G2 02

 

G2 03

Prema informacijama 4Leakz, koji je i postavio video na YouTube-u, uređaj je dug 5.46 inča i širok 2.8 inča. Takođe, uređaj na snimku prikazuje i NFC mogućnost. Oznaka modela je LG-D803.

 

Izvor: SlashGear

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR