LG G Flex zaceljivanje ogrebotina nožem (video)

LG G Flex zaceljivanje ogrebotina nožem (video)

936
1
PODELI
LG G Flex Grebanje

Posebna sposobnost LG G Flex telefona je sada široko poznata – samo-zaceljivanje ogrebotina. Videli smo zvanični video, ali kako će se telefon pokazati pred ključevima i nožem?

Breaker

Nakon što je LG najavio svoj zakrivljeni pametni telefon, G Flex, najavio je da je telefon premazan posebnim materijalom koji mu omogućava da ukloni ogrebotine kao da ih nikada nije ni bilo. Nakon zvaničnog LG videa koji smo vam već prikazali, video producent Markus Braunli se dočepao uređaja i sam ispitao sposobnost zaceljivanja ovog telefona, a sve to snimio kamerom.

Prvo nastupaju ključevi, kojima Braunli pravi lake ogrebotine telefonu. Kao što vidite u videu, LG G Flex prilično prilično dobro ukloni ogrebotine. Ne ukloni ih skroz, ali načini ogrebotine skoro nevidljivim golom oku. Markus onda ureže dublju ogrebotinu pomoću noža, koja zaceli do neke granice.

Braunli onda daje svoju teoriju, koja ima nekog smisla, zašto rezultati nisu savršeni. LG-jev promotivni video je sniman u okruženju gde je stalna temperatura od 27C, pa Markus smatra da premaz za samozaceljivanje je manje efektivan na mestima gde je klima hladnija. Iako ne radi baš kako je reklamiran, ovaj premaz kompanije LG predstavlja izuzetno veliki korak unapred u pogledu izdržljivosti pri svakodnevnom korišćenju telefona. Nadajmo se da će LG krenuti uskoro sa prodajom ovog modela van Koreje.

 

Izvor: TheVerge

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR