LG G Flex u najsurovijem testu do sada

LG G Flex u najsurovijem testu do sada

886
0
PODELI

Testovi pada telefona na čvrsto tlo, donekle, predstavljaju realnu situaciju, jer se može dogoditi svakome od nas. Ali sa LG G Flex telefonom testiranja su postala ekstremna.

Breaker

LG G Flex poseduje sposobnost da se savija bez pucanja delova telefona. Ovo je odlična sposobnost za one koji vole da drže telefone po džepovima. Neki bi pomislili da će takva fleksibilnost učiniti telefon otpornim na padove, ali ništa ne odoleva sili gravitacije.

Ričard Rajan je poznat po tome što pravi odlične usporene video snimke (slow-motion). On prati iste korake kao u nekim drugim testovima za torturu uređaja, ali kod LG G Flex-a je morao malo da promeni načine testiranja. G Flex poseduje mogućnost da “zaceli” ogrebotine na zadnjoj strani uređaja. Sam materijal od koga je izrađen nije otporan na ogrebotine, ali tanak sloj koji je nanet na površinu zadnje strane ima mogućnost zaceljivanja.

LG G Flex bullet

Kada ste već ispuštali i bacali uređaj na testiranju, šta još možete uraditi kako bi učinili stvari zanimljivijim? Pa, ekstremno savijanje G Flex telefona u suprotnu stranu ili grebanje telefona metkom je dobar način, za početak.

Pogledajte ovaj ekstremni test:

 

Izvor: PhoneArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR