LG G Flex sa zakrivljenim ekranom predstavljen

LG G Flex sa zakrivljenim ekranom predstavljen

1350
3
PODELI

LG je zvanično predstavio svoj G Flex pametni telefon sa zakrivljenim ekranom i krenuće u prodaju u Koreji kod tri najveća operatera sledećeg meseca.

Breaker

Naravno, glavna odlika LG G Flex telefona je njegov zakrivljeni displej. U pitanju je ogromni OLED displej od 6 inča i 720p rezolucije, koji će zahvaljujući tom zakrivljenju pružiti odlično iskustvo pri gledanju videa i igranju igara.

Još jedna odlika ovog uređaja je samo-zaceljujući premaz na leđima koji čini da sve manje ogrebotine na leđima nestanu za par minuta. LG upoređuje ovu sposobnost sa samo-zaceljujućom sposobnošću koju poseduje Wolverine, lik iz X-men stripova i filmova.

LG G Flex 02

LG G Flex koristi Qualcomm-ov Snapdragon 800 SoC sa četvorojezgarnim procesorom koji radi na radnom taktu od 2.26GHz. Ostatak specifikacija uključuje 2GB RAM-a, 32GB ugrađene memorije, slot za microSD memorijsku karticu i kamera rezolucije 13 Mpix. Ovaj pametni telefon poseduje kompletnu kompatibilnost sa svim LTE-A standardom, koji podržavaju sve mreže u Koreji. Izaćiće sa Android 4.2.2 Jelly Bean operativnim sistemom i LG-jevim korisničkim interfejsom.

LG G Flex 03

LG G Flex 04

Dimenzije LG G Flex telefona su 160.5 x 81.6 x 7.9/8.7mm (debljina telefona zavisi od krivine), dok je njegova težina 177 grama. Uređaj poseduje bateriju od čak 3500mAh.

 

 

Izvor: GSMArena

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR