LG F60 donosi LTE i među budžetske telefone

LG F60 donosi LTE i među budžetske telefone

723
0
PODELI

Budžetski telefoni su znatno bolji zahvaljujući uređajima poput Moto G, iako mogu biti bolji po pitanju povezivanja. LG se trudi da izađe u susret tom problemu predstavljanjem F60, pametnog telefona sa podrškom za LTE i povoljnom cenom.

Breaker

Dok LG još uvek nije otkrio cenu F60, proizvođač je naveo da će uređaj podržavati LTE po “razumnoj ceni”. Za tu razumnu cenu dobićete displej od 4.5 inča (rezolucije 800×480, četvorojezgarni Snapdragon procesor na 1.2GHz (verovatno Snapdragon 200), 1GB RAM, 4 ili 8GB interne memorije (u zavisnosti od tržišta), microSD slot, kameru od 5Mpix na zadnjoj strani, kameru od 1.3Mpix na prednjoj strani, bateriju od 2.100mAh i već pomenutu podršku za LTE povezivanje.

LG F60 01

LG će od mogućnosti implementirati i neke koje su do sada bile ekskluziva za vrhunske modele, poput Gesture Shot, Front Camera Light, Touch & Shoot i Knock Code (otključavanje lupkanjem tajnog koda po ekranu telefona). Uređaj dolazi sa Android 4.4 KitKat operativnim sistemom.

LG F60 će krenuti sa prodajom u toku ove nedelje u Evropi, a potom i na tržištima u Aziji i Americi. Biće dostupan u crnoj i beloj boji, kao i  Single-SIM i Dual-SIM varijanti.

 

Da li biste bili zainteresovani za ovaj model telefona ukoliko bude bio dostupan na našem tržištu po povoljnoj ceni?

 

 

Izvor: Android Central

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR