I čist i suv veš, LG F2J6HM0W kombinovana mašina.

I čist i suv veš, LG F2J6HM0W kombinovana mašina.

1147
0
PODELI

Vreme je da dodatno olakšate sebi kućne poslove, barem one koji se odnose na svakodnevno pranje i sušenje veša. U tome će Vam svakako pomoći LG F2J6HM0W kombinovana mašina, fenomenalnih mogućnosti.

LG F2J6HM0W poseduje kapacitet od 7kg za pranje veša, kao i od 4kg za sušenje veša. Sam broj obrtaja u minuti iznosi 1200. Zašto LG F2J6HM0W? Predstavljena mašina poseduje mnoge programe koje je čine pouzdanim saveznikom svakog doma: Baby Care, Pamuk Easy Care, mešotvito vuna pranje+sušenje, predpranje, normalno pranje, odloženo ispiranje i druge.

Pregledan LED dispej daje Vam uvid u sve bitne informacije. Izuzetna opcija odloženog starta štedi Vaše vreme jer mašinu možete uključiti onda kada Vi to želite. Ne treba govoriti o tome zašto je ova mašina kompaktna i funkcionalna. Uštedećete prostor u svom domu, jer u jednom uređaju imate pomoćnika za pranje i asistenta za sušenje veša. Inverter motor koji je osnova ove mašine, vrlo je pouzdan i nečujan, što znači da će biti manje vibracija i manje buke.

Praktična, funkcionalna i pouzdana – LG F2J6HM0W kombinovana mašina za veš.

LG F2J6HM0W kombinovanu mašinu za veš možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR