I LG će predstaviti pametni sat kružnog oblika!

I LG će predstaviti pametni sat kružnog oblika!

627
0
PODELI

Glasine o tome da će novi LG pametni sat biti predstavljen na IFA sajmu u Berlinu krenule su pre nedelju dana. Ali to više nisu glasine, jer je LG pustio zvanični video tizer za novi pametni sat koji će zaista biti predstavljen na IFA sajmu. Međutim, veliko iznenađenje je što će to biti pametni sat kružnog oblika, pod nazivom G Watch R ili G Watch Round! Moto 360 je pre svog izlaska već dobio konkurenciju.

Breaker

Kratki video govori o zaokruživanju ivica i pravljenju savršenog kruga, dok animira pretvaranje kvadrata u krug i promenu dizajna lica na satu. Kada se gleda frejm po frejm, može se steći grubi utisak kako će ovaj model sata izgledati.

LG G Watch R će biti kružnog oblika, nalik na klasične satove. Kućište sata će na sebi imati osovinu ili taster za doterivanje vremena. Tako da će biti priklonjen tradicionalnom izgledu sata, barem se stiče takav utisak prilikom gledanja tizera.

Ukoliko G Watch R bude imao premium završnu obradu, a ne sumnjamo u mogućnosti kompanije LG, biće itekako dobar konkurent Moto 360 modelu sata. Zna se da će Moto 360 biti dostupan u verzijama od nerđajućeg čelika i premium kože, pa ne bi imalo logike da kompanija LG ne ponudi isto.

Još jedna stvar koja se primećuje na G Watch R tizer videu je mala kritika direktno na račun Moto 360 sata. Mesecima unazad se ljudi žale na crni pravougaonik u donjem delu lica sata, govoreći da zbog toga nije “pravi” okrugli sat. Tamo je smešten senzor za ambijentalnu svetlost, pa ima logike sa inženjerske strane, ali je opet prilično primetno. A LG u ovom videu usporenim snimkom “zaokružuje” i popunjava tu prazninu, nazivajući ga – savršenim krugom.

LG G Watch R

 

Izvor: Droid Life

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR