LG će predstaviti dva flegšip telefona ove godine

LG će predstaviti dva flegšip telefona ove godine

693
0
PODELI

Samo što je G4 predstavljen, a već se govori o nasledniku. LG Electronics je izjavio da se planira drugi flegšip smartfon za drugu polovinu 2015. godine, jer kompanija želi da poveća prodaju u Tajvanu i ostatku sveta.

Breaker

LG se nada da će prodaja u Tajvanu porasti za 30 procenata u odnosu na prošlu godinu. Od aprila, LG je uspeo da proda 220.000 primeraka trenutnog flegšipa i nada se da će do kraja godine ova cifra dostići 300.000.  Globalno, LG namerava da proda 10 miliona G4 telefona ove godine. Ipak, nismo sigurni da će predstavljanje drugog flegšip modela povećati prodaju.

LG G4 04

Još u martu LG je izjavio da planira da predstavi još jedan smartfon koji je “iznad G serije”, što nas navodi da nagađamo da se sprema konkurent Samsung Galaxy Note seriji telefona. Ipak, dva flegšip telefona godišnje nisu novina za LG, jer je prošle godine i G Pro 2 bio vrhunski uređaj, mada kruže glasine da će ova serija uređaja biti otkazana. Zanimljivo je da specifikacije za drugi flegšip još uvek nisu finalizirane, što znači da LG testira i razmatra više varijanti.

Da li biste vi želeli da vidite još jedan flegšip telefon ove godine od kompanije LG? Šta vi mislite o ovom potezu?

 

 

Izvor: AndroidAuthority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR