Mobilna kreativnost započinje novu eru uz Lenovo Yoga Book YB1-X91L

Mobilna kreativnost započinje novu eru uz Lenovo Yoga Book YB1-X91L

3030
0
PODELI

Otkrijte Lenovo Yoga Book YB1-X91L.

Neverovatno tanak i lagan, sa težinom od samo 690 g i debljinom 4,05 mm, čini posao ili igru u pokretu jednostavnim. Izrađena od legure izuzetnog kvaliteta, prepoznatljiva „watchband“ šarka podjednako je upadljiva i fleksibilna.

Halo tastatura Yoga Book uređaja pojavljuje se na Create Pad kada Vam je potrebna, a nestaje kada nije. Napravljena za generaciju koja koristi uređaje osetljive na dodir, softverski optimizovana, pruža poznato iskustvo kucanja zahvaljujući vibrirajućem odgovoru na dodir.

Optimalna otpornost Create Pad podloge, čini crtanje preciznijim i ugodnijim u poređenju sa ekranom od stakla. Uz Real Pen olovku, Yoga Book pomaže da Vaša kreativnost dođe do izražaja.

Real Pen olovka je dizajnirana da beleži suptilne nijanse svakog pokreta. Možete da koristite vrh olovke kako biste pisali i crtali na Create Pad ili da se prebacite na kertridže sa mastilom i Book Pad, kako biste imali i papirnu i digitalizovanu verziju beleški i skica.

Ukoliko preferirate Windows, Yoga Book dolazi i uz Windows 10 operativni sistem pružajući ljubiteljima Windows-a operativni sistem na koji su navikli, uključujući sjajne funkcije kao što su Windows Ink i Cortana.

Baterija od čak 8500 mAh pruža celodnevno napajanje, dok Intel Atom x5 procesor maksimalno povećava efikasnost za produženo korišćenje.

Sve što želite, u tankom i laganom uređaju – Lenovo Yoga Book YB1-X91L.

Lenovo Yoga Book YB1-X91L možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u nekoj od 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR