Lenovo Vibe P1M – smartfon sa sjajnom autonomijom!

Lenovo Vibe P1M – smartfon sa sjajnom autonomijom!

3129
0
PODELI

Jedan od najvećih problema kod pametnih telefona današnjice je trajanje baterije. Većina savremenih telefona izdrži od jutra do mraka, ali šta kada nam je potrebno duže od toga? Lenovo nudi povoljno rešenje – Vibe P1m sa baterijom od čak 4000mAh!

Lenovo Vibe P1m 02

Lenovo Vibe P1m je smartfon sa IPS 720p ekranom od 5 inča, četvorojezgarnim 64-bitnim procesorom na 1.0GHz, 2GB RAM memorije, 16GB interne memorije i Dual SIM mogućnošću za korišćenje dve SIM kartice istovremeno. Iako su i ove specifikacije same po sebi sjajne, on ima i par karakteristika koje ga izdvajaju od konkurencije i čine ga izvanrednom kupovinom.

Lenovo Vibe P1m 03

Baterija od 4000mAh nudi trajanje baterije od jednog dana vrlo intenzivnog korišćenja ili čak od više dana umerenog korišćenja. Ovo ga čini idealnim izborom za poslovne korisnike koji nisu stalno pored strujne utičnice i ne mogu da priušte sebi da budu nedostupni. Iako baterija ima vrlo veliki kapacitet, ona se brzo puni zahvaljući funkciji brzog punjenja, pa je sa 15min punjenja moguće ostvariti i do četiri sata razgovora!

Lenovo Vibe P1m 06

OneKey Power Saver je poseban taster na levoj strani telefona koji aktivira mod štednje energije. Pritiskom na prekidač više nikada nećete biti u situaciji da baterija iscuri baš onda kada vam je najpotrebnija!

USB On-The-Go punjenje – Zašto ne biste dopunili i svoje druge telefone kada vam je to potrebno? jednostavnim povezivanjem Vibe P1m sa drugim uređajem, on će ih dopuniti i omogućiti im da istraju do prve strujne utičnice, poput powerbanka!

Lenovo Vibe P1m 04

Još jedna neobična karakteristika Lenovo Vibe P1m modela je poseban hidrofoban premaz, koji ga čini otpornim na prosipanje tečnosti i prskanje vodom. Zahvaljujući hidrofobnom, P2i nano, premazu drastično se povećava pouzdanost uređaja, jer sprečava da vlaga i korozija dopru do najvitalnijih delova telefona. Savršen je za aktivan životni stil!

Dopada vam se šta Lenovo Vibe P1m nudi? Spremni da čujete aktuelnu cenu? 17.990 dinara!

Svoj Lenovo Vibe P1m u crnoj ili beloj boji možete poručiti već danas putem WinWin web sajta!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR