Lenovo Tab3 7 Andy – tablet i telefon u jednom!

Lenovo Tab3 7 Andy – tablet i telefon u jednom!

4974
0
PODELI

Lenovo Tab3 7 Andy (TB3-710L) je model koji kombinuje funkcionalnosti tableta i telefona u jednom uređaju. Iako to nije novina u svetu tehnike, Tab3 7 Andy se izdvaja cenom pristupačnom za svačiji džep.

Tanak, lagan i vrlo dobar po pitanju performansi, idealan je za zabavu na svakom mestu i u svako vreme.

Lenovo Tab3 7 Andy 04

Četvorojezgaran procesor na 1.3GHz, 1GB RAM memorije i IPS ekran od 7 inča pružaju odličan ugođaj prilikom korišćenja brojnih aplikacija, igaranja igara, pregleda filmova, strimovanja YouTube sadržaja ili četovanja. Tu je i ugrađen GPS čip koji omogućava korišćenje ovog sjajnog višenamenskog uređaja i za navigaciju u kolima!

Kamere na prednjoj i zadnjoj strani od 0.3Mpix i 2Mpix omogućavaju momentalno deljenje fotografija slanjem u okviru četa ili postavljanjem na društvene mreže preko WiFi ili 3G mobilne mreže.

Lenovo Tab3 7 Andy 05

Ubacivanjem micro-SIM kartice u Tab3 Andy tablet računar on dobija telefonske funkcije, pa je moguće lako obavljanje telefonskih poziva!

Lenovo Tab3 7 Andy 03

Pristupačan uređaj sa brojnim mogućnostima koje mu omogućavaju da se koristi za brojne namene, od pregleda filmova, igranja igara, preko GPS navigacije, pa do telefoniranja – Lenovo Tab3 7 je nesumnjivo sjajna kupovina!

Lenovo Tab3 7 Andy dostupan je za poručivanje putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 105 WinWin prodavnica širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR