Lenovo S60, kvalitet i pristupačna cena u jednom!

Lenovo S60, kvalitet i pristupačna cena u jednom!

3446
0
PODELI

Pametni telefoni su već godinama jedni od najtraženijih tehničkih uređaja na svetu. I na tom tržištu vodi se konstantna bitka za prevlast i popularnost u svim cenovnim segmentima. Kompanija Lenovo je među vodećim proizvođačima pametnih telefona i ne prestaje da nas iznenađuje svojim zanimljivim modelima i pristupačnim cenama istih. Lenovo S60 je model koji impresionira odmah na prvi pogled, a ne ostavlja korisnika ravnodušnim ni nakon dužeg korišćenja.

Lenovo S60 je smartfon koji spaja kvalitetnu izradu i prefinjen dizajn, a nudi vrlo dobre performanse u radu. Oble ivice kućišta, pored odličnog izgleda, omogućavaju da se telefon lako drži u ruci tokom korišćenja.

Lenovo S60 siva 02

Pregledan IPS displej od 5 inča 720p rezolucije pruža široke uglove vidljivosti i realističan prikaz boja. Kao takav, vrlo dobar je za pregled multimedijalnog sadržaja u svakoj situaciji.

Za sjajne performanse u radu zadužen je 64-bitan četvorojezgarni procesor na 1.2GHz, uparen sa Adreno 306 grafičkim čipom i čak 2GB RAM memorije. To omogućava fluidno igranje igara i rad sa više aplikacija istovremeno, bez zastajkivanja i narušavanja produktivnosti.

Lenovo S60 bela 01

 

Kamere od 13Mpix i 5Mpix omogućavaju da se brzo i kvalitetno zabeleži svaki bitan trenutak, bilo slikanjem pejzaža ili selfijem sa voljenom osobom.

Lenovo S60 siva 03

Dual SIM opcija pruža mogućnost korišćenje dve SIM kartice istovremeno, pa lako možete upravljati privatnim i poslovnim životom u okviru samo jednog uređaja.

Lenovo S60 je dostupan u WinWin ponudi u dve boje:

Grafitno siva

Lenovo S60 grafitno siva

Sedefno bela

Lenovo S60 sedefno bela

Koja je idealna boja za vas?

Poručite svoj Lenovo S60 model putem WinWin web sajta na sledećem linku!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR