Lenovo će predstaviti veću verziju Vibe X2 telefona

Lenovo će predstaviti veću verziju Vibe X2 telefona

901
0
PODELI

U septembru je kompanija Lenovo predstavila Vibe X2 kao prvi telefon na svetu koji je sastavljen iz više slojeva. Uređaj je nedavno krenuo sa prodajom na

određenim tržištima, a izgleda da je Lenovo već spreman da predstavi veću verziju tog modela telefona.

Breaker

Novi Vibe X2 je prošao sertifikaciju Telekomunikacionog Centra u Kini, što znači da će uskoro krenuti sa prodajom u Kini. Dok regularni Vibe X model poseduje 1080p displej od 5 inča, novi X2 poseduje veći displej od 5.3 inča i istu 1080p rezoluciju. Novi uređaj je i malo viši od originalne verzije, a malo tanji (6.8mm naspram 7.3mm). Pored toga, promenjen je i procesor – i dalje je osmojezgarni MediaTek procesor, ali radi na taktu od 1.5GHz (naspram 2GHz kod Vibe X2).

Novi Lenovo Vibe X2 01

Novi Lenovo Vibe X2 03

Nalik na Vibe X2 koji je već dostupan za kupovinu, novi model pokreće Android 4.4 KitKat. Od drugih karakteristika prisutna je podrška za LTE, kamera od 8Mpix na prednjoj strani, zadnja kamera od 13Mpix sa LED blicem, 2GB RAM memorije, 16GB interne memorije i microSD slot za memorijsku karticu.

Novi Lenovo Vibe X2 02

Novi Lenovo Vibe X2 04

Još uvek nije poznato kada i gde će novi i veći Vibe X2 krenuti sa prodajom, ali Lenovo će verovatno otkriti i te informacije.

 

 

Izvor: PhoneArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR