Lara Croft and the Temple of Osiris novi trailer

Lara Croft and the Temple of Osiris novi trailer

1055
0
PODELI
Lara-Croft-and-The-Temple-of-Osiris-Game-Wallpaper

Pojavio se novi trailer za igru Lara Croft and the Temple of Osiris, u kome možemo videti na kakve sve prepreke će nailaziti 4 igrača u ovoj co-op akcionoj avanturi. Pogledajte:

Lara Croft and the Temple of Osiris je nastavak na igru Lara Croft and the Guardian of Light iz 2010. U pitanju je akciona platformska co-op igra, ovoga puta za 4 igrača, sa izometrijskom perspektivom. Igru razvija Crystal Dynamics, a izdaje Square Enix.

Četiri karaktera koji igrači vode su naravno Lara Croft, zatim njen rival arheolog Carter Bell i Isis i Horus, odnosno ljudski oblici ova dva egipatska božanstva.

U ovom traileru možemo videti da će se scenario i gameplay elementi menjati u zavisnosti koliko je igrača prisutno trenutno, a najmanje može biti jedan, najviše 4. Kada su sva 4 igrača tu, tada je i broj protivnika najviši i težina postaje automatski veća. Igrači moraju raditi zajedno da bi rešili neku zagonetku ili pobedili nekog protivnika, ali je plen koji dobijaju kao nagradu induvidualan i svako ga skuplja za sebe. Plen su u stvari gems, dragulji. Sa skupljenim plenom se mogu kupiti poboljšanja za sopstveni karakter, kao i za celu grupu.

Lara Croft and the Temple of Osiris izlazi 9. decembra 2014. za PC, PS4 i Xbox One.

Da li ste igrali prethodnu i da li ćete igrati ovu igru?

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR