Laptop Lenovo T450 – dizajniran da unapredi Vašu produktivnost!

Laptop Lenovo T450 – dizajniran da unapredi Vašu produktivnost!

2948
0
PODELI

Ukoliko ste u potrazi za laptopom koji će Vam pomoći da maksimalno unapredite svoju produktivnost, Lenovo T450 predstavlja savršen izbor.

Tanak je i lagan, pa je idealan za produktivnost u pokretu, a zahvaljujući trajanju baterije do 13 časova, možete ga koristiti ceo dan bez dodatnog punjenja. Kombinovanjem interne baterije sa spoljašnjom baterijom, koja može da se zameni u toku rada, tehnologija Power Bridge omogućava fleksibilnost i maksimalno trajanje baterije. Možete zameniti bateriju bez prekidanja rada, zahvaljujući dodatnoj bateriji.

Stiže sa šestom generacijom Intel Core procesora, koja munjevitom brzinom, mnoštvom funkcija i ugrađenom zaštitom, Vašu produktivnost, kreativnost i igranje 3D igara podiže na viši nivo. Anti-glare ekran sa IPS tehnologijom donosi vrhunski vizuelni doživljaj. IPS tehnologija pruža živopisne boje i ugao gledanja od skoro 180 stepeni.

Poseduje čitač otiska prsta, pa Vam omogućava da koristite biometrijske podatke za prijavljivanje, čime dobijate možda i najsigurniju lozinku. Intel bezbednosne funkcije i vPro opcije podižu zaštitu na viši nivo. Trusted Platform Module (TPM) čip dodatno šifrira informacije koje su vam najvažnije.

Bežično šaljite video zapise, fotografije, prezentacije i još mnogo toga sa laptopa na HDTV. Pomoću USB 3.0 veze , koja je do deset puta brža od prethodnih USB tehnologija i kompatibilna sa ranijom USB 2.0 vezom, omogućena je brza razmena podataka između laptopa i drugih uređaja.

Testiranje u skladu sa vojnim specifikacijama potvrđuje izdržljivost, čvrstoću i kvalitet Lenovo T450, testiranjem u odnosu na osam parametara.

Laptop Lenovo T450 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR