Laptop Lenovo 510-15IKB – izuzetne performanse!

Laptop Lenovo 510-15IKB – izuzetne performanse!

2230
0
PODELI

Želite multimedijalni uređaj bez premca? Sjajne performanse, manja potrošnja energije i veća pouzdanost, karakteristike su  Lenovo 510-15IKB laptopa.

Tanak je i lagan, pa ga možete poneti svuda sa sobom. Full HD rezolucija donosi potpuno uživanje u detaljima, a IPS tehnologija izuzetan kvalitet slike na  ekranu od 15.6″.

Intel Core i5 7200 procesor sa munjevitom brzinom i mnoštvom funkcija, spreman je da Vašu produktivnost i kreativnost podigne na viši nivo. Sa 8GB DDR4 memorije, obezbeđena je apsolutna pouzdanost u radu. Opremljen je nVidia GeForce 940MX grafikom sa 4GB DDR3 sopstvene memorije i spreman za neverovatne multimedijalne performanse.

Pojačajte zvuk i uživajte u neprikosnovenoj jasnoći zvuka i video zapisa. Lenovo 510-15IKB opremljen je sa dva zvučnika i poseduje Harman Audio sertifikat za jasniji, oštriji kvalitet zvuka. Uz funkcije kao što su Auto Face Swap i Smart Event Sort, možete da organizujete i optimizujete fotografije do savršenstva.

Hard disk kapaciteta 1TB omogućava Vam da bez problema smestite Vaše podatke, najdraže filmove i muziku, a sa izuzetno brzom 802.11 a/c WiFi mogućnošću povezivanja, možete se povezati na internet bez obzira na to gde se nalazite.

Za sve što Vam je potrebno, tu je Lenovo 510-15IKB laptop.

Laptop Lenovo 510-15IKB možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR