Lako okupite porodicu uz Sony KDL48WD650 48″ TV

Lako okupite porodicu uz Sony KDL48WD650 48″ TV

7195
0
PODELI

Izbor televizora sa ekranom velike dijagonale je sve teži, jer svi proizvođači danas nude sjajne modele koji pružaju mnogo. Međutim, model na koji svakako vredi obratiti pažnju je Sony KDL48W4650 sa ekranom od 48 inča!

KDL48WD650 je TV iz nove linije Sony LED televizora, a kvalitet prikaza je toliko dobar da ćete odmah zaboraviti sve druge. Slika izgleda oštrija i prirodnija zahvaljujući nizu tehnologija za poboljšanje reprodukcije.

SONY KDL48WD650 01

X-Reality PRO je najbolji sistem za obradu slike koji je Sony do sad napravio. X-Reality PRO se oslanja na rad posebnog hardvera (čipa), koji analizira sliku i obrađuje se u realnom vremenu tako da izgleda još bolje, bez obzira na izvor sadržaja!

Motionflow XR 200Hz omogućava brže osvežavanje slike, što rezultuje detaljniji prikaz i prirodniji prelaz između scena na ekranu.

SONY KDL48WD650 02

KDL48WD650 je Smart TV sa sopstvenim operativnim sistemom koji pruža mogućnost da se preko ugrađenog WiFi lako povežete na kućni WiFi i uživate u filmovima i video sadržaju sa raznih izvora – od YouTube do Netflix. Pored toga, strimujte svoj omiljeni sadržaj iz lokalne mreže bez prisustva interneta i bez kablova! Tu je i elektronski programski vodič, ugrađen Opera internet pregledač, mogućnost reprodukcije sadržaja preko USB porta i brojni razni konektori za povezivanje modernih audio-video uređaja na TV!

SONY KDL48WD650 04

Ugrađena su dva zvučnika od po 10W, pa je zvuk izuzetno glasan. A uz S-Master i Clear Phase tehnologije zvučne frekvencije su odlično izbalansirane i u kombinaciji sa vrhunskim prikazom slike čine da se lako udubite u sadržaj koji gledate.

Sony KDL48WD650 pruža izuzetan kvalitet prikaza, prefinjen dizajn i čist, precizan zvuk, pa lako okuplja i zbližava porodicu u prostoriji u kojoj se postavi. Neka vaša dnevna soba bude mesto za zabavu, gde će stalno boraviti porodica i društvo!

Sony KDL48WD650 možete poručiti već danas putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnica širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR