Lako do sjajne kondicije uz Lotto Fitness Veloce 2 traku za trčanje!

Lako do sjajne kondicije uz Lotto Fitness Veloce 2 traku za trčanje!

1118
0
PODELI

Kada ljudi uporede trčanje na traci sa trčanjem napolju, shvate da napolju mogu trčati sprint ili nizbrdo,  menjati površinu po kojoj trče i uživati u okolini. Ali, postoje stvari koje mogu uraditi samo na traci za trčanje, kao što je precizno podešavanje parametara prilagođenih samo njima. Koristeći ove mogućnosti, imajte zabavne i efektivne treninge specifične za traku za trčanje, kao što je na primer, rastući tempo. Prednosti trčanja na traci su zaista brojne i zato vam WinWin preporučuje Lotto Fitnes Veloce 2, savremenu traku za trčanje.

Veloce 2 traka, poboljšava izdržljivost i daje brojne pozitivne zdravstvene efekte, a kao i ostale kardiovaskularne vežbe, učiniće čudo za vaše zdravlje. Bolje apsorbovanje udara patika na podlogu, ima pozitivan uticaj na sve zglobove, posebno kolena i donji deo leđa, zato je pogodno što sa Veloce 2 trakom, možete tačno odrediti brzinu trčanja na proverenoj podlozi, a dostupan je i vizuelni prikaz svih parametra treninga, na Led displeju. Tu su pokazatelji: brzina, vremena, rastojanja, kalorija, pulsa… Brzina koju možete postići na ovoj traci je 0.8–10 km/h. Veloce 2, ima 12 programa i MP3 ulaz. Ukupne dimenzije sprave su 133 х 61.5 х 102.5 cm, a dimenzije same trake su 110 х 39 cm, uz maksimalnu nosivost od 100 kg. Težina sprave je 35 kg, ima točkiće za transport, a gumeni tamponi ispod trake smanjuju pritisak tokom korišćenja. Na raspolaganju je i sigurnosni sistem, odnosno magnetni ključ koji omogućava direktno kočenje.

Osobe koje ne žele da trče napolju mogu sa zadovoljstvom trčati na traci unutar zatvorenog prostora, uz druge aktivnosti, poput gledanja TV-a, čitanja knjige, slušanja muzike. Trčanjem na traci izbegavate neprijatna iskustva, kao na primer: saplitanje na neravnom terenu ili upadanje u blato, baru, led, ili udar u kamen i druge prepreke na stazi.

Da bi vas vaša Lotto Fitnes Veloce 2 traka, dobro poslužila i da bi vam dugo trajala, povedite računa o tome, da je ona namenjena za upotrebu u zatvorenom prostoru. Nemojte je držati na vlažnom mestu i nemojte ostavljati na njoj nikakve predmete. Radi vaše sigurnosti, kada vežbate, nosite komotnu odeću i patike. Nemojte vežbati bez obuće, a kako bi se izbegle nezgode, deca ne treba da prilaze spravi bez nadzora. Tokom vežbanja obezbedite sebi dobru ventilaciju, a kabal sigurnosnog ključa uvek držite zakačen za odeću. Takođe, nemojte dozvoliti da se sprava pregreje, kako ne bi došlo do oštećenja motora ili kontrolera, kao ni preuranjenog habanja ostalih delova. Spravu redovno održavajte i čuvajte je u prostoriji odgovarajuće vlažnosti (zbog statičkog elektriciteta), zaštićenu od prašine.

Vodite računa o sebi! Ako ne vežbate redovno, nemojte raditi suviše intenzivne treninge. Ako se ne osećate dobro, umorni ste, ili ste tek jeli, nemojte vežbati. Ako vežbate, pratite funkcije ekrana: prikaz trenutne brzine trčanja, prikaz vremena u manual modu i odbrojavanje vremena u automatskim modovima i programima, prikaz ukupno pređenog puta, kao i razdaljine u automatskom modu. Pratite prikaz utrošenih kalorija, kao i broj otkucaja srca.

Lotto Fitnes Veloce 2 je uređaj namenjen isključivo za kućnu upotrebu. Ne može se koristiti u školama ili fitness centrima. Ova sprava nije namenjena za upotrebu od strane dece ili osoba sa smanjenim mentalnim, senzornim ili fizičkim sposobnostima, ukoliko nisu pod nadzorom osobe odgovorne za njihovu sigurnost. Naročito vodite računa da deca ne koriste Veloce 2 spravu kao igračku.

Traka za trčanje Lotto Fitnes Veloce 2, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR