Lako, brzo i efikasno čišćenje uz Hoover CAN1700R paročistač!

Lako, brzo i efikasno čišćenje uz Hoover CAN1700R paročistač!

5274
1
PODELI

Paročistači su namenjeni osobama koje vode računa o svom zdravlju i čistoći životnog i radnog prostora. Dobar su izbor za porodice sa malom decom, jer osim što dezinfikuju pod i druge površine dostupne deci, njima mogu da se dezinfikuju i dečije igračke. Da bi kuća bila čista, uredna i zaštićena od bakterija, nisu uvek neophodna hemijska sredstva, prihvatljivije rešenje su paročistači. Kada imate ovaj kućni aparat dovoljna je samo voda da biste sredili kuhinju, kupatilo ili neku drugu prostoriju u kući. Zato vam WinWin toplo prepoučuje Hoover CAN1700R paročistač, jer sa njim bez korišćenja hemijskih sredstava, kuća može biti čista i bez neprijatnih mirisa.

Model CAN1700R 011 paročistač, snage 1700W, uništava grinje, bakterije i buđ, na svakom mestu. Zapremina posude je 0.5l, ima sistem protiv kamenca i paru spremnu za 30 sekundi. Tu je i okidač za kontrolisano ispuštanje pare, nastavak za tepihe, mikrofiber nastavak za tvrde podove, kao i zaštita od pregrevanja i LED indikator rada. Nakon završetka usisavanja i čišćenja doma, koje će sada biti jednostavnije nego ikada, ručku ovog modela možete sklopiti i na taj način uštedeti prostor, jer ga možete odložiti bilo gde. Uz ovaj model u sivoj boji, dobijate i eleganciju, sjajne karakteristike, uštedu vremena i još mnogo toga. Hoover je svuda u svetu sinonim za kvalitetan usisivač i idealan je za svako domaćinstvo!

Moći vodene pare su zaista široko primenljive. Vrlo brzo ćete otkriti šta sve možete da očistite i dezinfikujete. Možete osvežiti zavese ili plastične venecijanere pune prašine, kojima je teško prići. Uz pomoć pare možete otopiti frižider ili zamrzivač i ukloniti ulepljene ostatke hrane, a samim tim i neprijatne mirise. Za sve vas sa malom decom, paročistač je nezamenljiv, jer njime možete da sterilišete igračke, skinete fleke na tepisima ili tapaciranom nameštaju. Čak i mesta na kojima spavaju kućni ljubimci, mogu se očistiti bezbedno i po vas i po životinje. Tako ćete ukloniti još jedan izvor alergena. Vodena para je ujedno, najefikasniji način za uklanjanje tragova šapa. Lako, brzo, efikasno, sve što želite za dobro čišćenje, sa svim dodatnim pogodnostima i dodacima. Paročistač je pristupačan i ekonomičan aparat.

Paročistači se sastoje od rezervoara u kojima se greje voda i različitih nastavaka pomoću kojih para visoke temperature dospeva na površine koje čisti i dezinfikuje. Ovi kućni aparati su tu da olakšaju svakodnevni život. Mogu da uklone i kamenac i masnoće, ako se redovno koriste. Kad nabavite paročistač ne morate više da kupujete sredstva za čišćenje. Multipraktični su, pa njima mogu da se čiste podovi, prozori ili ogledala. I kada je čistoća kupatila u pitanju, možete u potpunosti da se oslonite na njih. Samo treba da stavite određeni nastavak, u zavisnosti od toga sa čega želite da uklonite prljavštinu. Paročistače nije teško održavati. Uređaj sa toliko funkcija poželjan je u svakom domu, ali ukoliko se paročistačima ne rukuje na odgovarajući način, mogu nastati opekotine od vrele pare, zato budite pažljivi.

Uz Hoover CAN1700R paročistač uživaćete u čistom, prijatnom i dezinfikovanom domu. Znaćete da ste sav posao uradili bez upotrebe hemikalija, jer su sa Hoover-om, zdravlje i higjena, uvek na prvom mestu.

Paročistač Hoover CAN1700R možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR