Kvalitetan kućni tekstil

Kvalitetan kućni tekstil

1177
0
PODELI

U potpunosti nas okružuje i čini sastavni deo naših života, a da toga često nismo svesni. Svako veče se ušuškavamo u posteljinu i prekrivače, da bi se jutrom uvukli u trenerke ili haljine. Umivamo se i potom brišemo peškirom. Zatim, navlačimo odeću i krećemo u dan. I tako stalno… ne primećujući da je tekstil, sastavni deo našeg života.

Da bi vam dan bio zaista udoban i da biste iz svog doma poneli u spoljni svet prijatan osećaj, pun pozitivne energije, WinWin je za vas pripremio izuzetno kvalitetan kućni tekstil!

Kao jedna od najstarijih čovekovih kreacija, tekstil ima bezbroj primena i namena. Posebno, kućni tekstil igra značajnu ulogu u našim svakodnevnim aktivnostima i samim tim u našim životima, a ilustracija toga je i to koliko je velika i raznovrsna ponuda proizvoda i šta sve dizajneri tekstila moraju da uzmu u obzir, kao i na koji način se donose odluke koje se tiču kvaliteta. Jer, dizajn koji za određenu tkaninu osmisli dizajner, umnogome utiče i doprinosi osobinama završnog proizvoda od tkanine, utiče na njegovu izdržljivost, vek trajanja i atraktivnost, što je važno svakom kupcu pri izboru. Može se reći da je život modernog tekstila počeo sa industrijskom revolucijom i tehnološkim usavršavanjem mašina za obradu pamuka i tehnikama i tehnologijama štampanja. Najvažnija novina u dizajnu modernog tekstila dolazi ne od sadržaja ili oblika, već od upotrebe, u kojoj se tekstil primenjuje. Tkanine se koriste da daju, oblik životnog prostora, zatim kao praktične upotrebne stvari, kao što su jastuci, posteljine, prekrivači ili tepisi i staze, što sve zajedno dodaje živost i toplinu domu.

Brend Dekor Dom, koji vam WinWin preporučuje izuzetnog je kvaliteta, sa obiljem savremenih i zanimljivih materijala i sjajnog dizajna, za svačiji ukus. Kreiranje i dizajniranje šara i struktura materijala za pletene, tkane i ostale vrste tkanina, zaista je dovedeno do perfekcije. Možete birati prepoznatljive šare posteljina u kojima ćete uživati svake noći. To je sjajan način da promenite izgled vaše spavaće sobe, a da pritom ne potrošite ogromne količine novca. Proizvodi za opremanja kuće kao što su tepisi i staze, izuzetno su autentični, stvoreni u procesu koji podrazumeva poznavanje tradicionalnih tehnika, ali i modernih metoda. Prekrivanje nameštaja, kvalitetnim prekrivačima iz WinWin asortimana, učiniće vaš dom udobnim i toplim, istovremeno vam dajući zadovoljstvo uživanja u njihovoj mekoći i prijatnosti. Prepoznatljiv po tkaninama živopisnih boja, dezena i stila koje se koriste za kuću, brend Dekor Dom nudi i udobne jastuke, različitih dimenzija i karakteristika, kako bi vam svaki trenutak odmora učinio, zaista potpunim.

Svi žele da se opuste kod kuće, da uživaju u privatnosti svoje spavaće sobe i prijatnosti svog kreveta. Za to su tu udobne navlake za dušek, od prijatnih materijala i lepih boja, na kojima ćete se osećati slobodno i opušteno. Ništa ne treba da remeti mir i uživanje u vašem domu, zato učinite sebi zadovoljstvo i uživajte u udobnosti i lepoti.

Kolekcija prekrivača, jastuka, posteljine, tepiha i ostalih proizvoda iz WinWin asortimana je odraz kvaliteta, elegancije i stila. Kombinacjom proizvoda i materijala možete stvoriti zanimljivu igru boja u enterijeru. U zavisnosti od odabira boja, sastava i dezena materijala kao i finalne izrade, postiže se efekat koji pruža osećaj topline, mira, spokoja i optičkog proširenja ili sužavanja prostora. Kućni tekstil je i sinonim dobrog ukusa, pa se zato u skoro svim časopisima o opremanju enterijera mogu videti predlozi za lepo i moderno opremljen dom. Odabirom modela i dezena, učinićete vaš prostor veoma udobnim i prijatnim za boravak.

Nekada luksuz, danas deo svakodnevice, kvalitetan kućni tekstil za osećaj topline u vašem domu, čeka na vas!

Celokupnu ponudu kućnog tekstila možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR