Kupovina povoljnog TV-a od 32 inča

Kupovina povoljnog TV-a od 32 inča

1942
0
PODELI

Kada dođe vreme za kupovinu novog televizora, na samom početku postavljamo pitanje – koju dijagonalu ekrana televizora odabrati? Možemo sa sigurnošću reći da televizori od 32 inča danas predstavljaju standard ili zlatnu veličinu pri izboru, što znači da će odgovarati većini prostorija. Za vas smo izdvojili 4 modela sa odličnim odnosom  cene  i performansi kako bi Vam pomogli da napravite pravi izbor.

 

 

 

 

Quart LP322

TV 32″ LED Quart LP322

(Web cena: 22.999 din.)

Po ceni od samo 23.999 Quart LP322 je jedan od najpovoljnijih modela u ponudi. Ekran je izrađen u LED slim backlighting tehnologiji koja nudi visok kvalitet slike, ima izuzetno malu potrošnju kao i širok ugao gledanja. Rezolucija od 1366×768 (HD Ready) je sasvim dovoljna za gledanje televizijskih kanala ili za reprodukciju filmova sa eksternih memorija. Uz pomoć HDMI konektora, može se povezati mnoštvo uređaja, praveći od ovog televizora pravu multimedijalnu stanicu.

 

Fox 32D450

TV 32″ LED Fox 32D450

(Web cena: 24.999 din.)

Fox televizori su već duži vremenski period prisutni na našem tržištu, a razlog toga je jednostavna formula: dobar kvalitet i pristupačna cena. Postoji više modela ovog proizvođača, ali poseban utisak je ostavio model pod oznakom Fox 32D450. Ovaj model svojim izgledom podeseća na nove modele iz Samsung serije 7, a cena mu iznosi svega 24.999 din. Bele ili crne boje, ram debljine od samo 9mm čini ovaj model da izgleda mnogo skuplje i izazovnije. Slika je oštra, a boje i nijanse jako dobro dolaze do izražaja zahvaljujući  LED panelu i osvetljenju od 500 cd/m². Vreme odziva je odličnih 3ms, čineći ovaj model ne samo dobrim televizorom, već i dobrim monitorom. Brz odziv panela je uvek poželjan kad želite da odigrate neku igru, što ovom modelu nikako ne predstavlja problem.

 

 

LG 32LN540B

TV 32″ LED LG 32LN540B

(Web cena: 29.999 din.)

LG 32LN540B  je savršen izbor televizora vrhunskog dizajna uz izvrstan kvalitet slike. Prednost ovog modela je slika visokog kvaliteta, veliki broj podešavanja i broj konektora preko kojih možete povezati TV sa računarom, zvučnicima, igračkim konzolama i brojnim drugim uređajima.  Ovaj model nudi mogućnost povezivanja sa eksternim memorijama, što znači da možete pustiti omiljeni film, seriju, muziku ili vršiti pregled fotografija sa eksternog HDD ili USB fleš diska.  Možemo slobodno reći da je LG par stepenika iznad Quart i Fox-a po svom kvalitetu i multimedijalnim funkcijama.

 

 

Samsung UE32F4000

TV 32″ LED SAMSUNG UE32F4000

(Web cena: 34.999 din.)

Za sam kraj ostavili smo model za koga ne važi staro pravilo da je kvalitet proporcionalan ceni. U pitanju je Samsung F4000 televizor F serije sa osvežavanjem displeja (refresh rate) od 100Hz, koga odlikuje savršeno jasan prikaz brzih scena u filmovima kao i sportskim prenosima. Panel je izrađen u naprednoj LED tehnologiji, koja je pritom izuzetno mali potrošač, a uz Enhancer Plus tehnologiju donosi Vam i zaista fenomenalan kvalitet slike, sa neverovatnim bojama i kontrastima. Samsung je kod ovog modela upotrebio tehnologiju filtriranja šumova za dodatnu ugodnost pri gledanju TV programa, tako da su minimizirane digitalne i analogne smetnje u antenskom i kablovskom signalu. Sa još tanjim okvirom ekrana, primetno je unapređen i dizajn. Dok mogućnost multimedije na LED SAMSUNG UE32F4000 modelu nudi dosta naprednih opcija u odnosu na svoje predhodnike. Za 36.999 dinara možete uživati u čarima ovog prvoklasnog televizora.

 

Kompletnu ponudu televizora možete naći u ponudi WinWin Web sajta

 

Autor: Milan Milošev

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR