Kupovina desktop računara – Decembar 2013.

Kupovina desktop računara – Decembar 2013.

1137
0
PODELI

Decembar je tradicionalno vreme kada je aktuelna kupovina desktop računara, kako zbog akcijskih cena, tako i zbog posebnih modela koje svake godine pripremimo za praznike. 

Izdvojili smo za vas 6 modela desktop računara koji su ovog decembra najbolja kupovina u određenom rangu cene. Ukoliko ste u potrazi za računarom, verujemo da ćete među ovim modelima pronaći onaj pravi za vas.

 

 

altosdedamraz

 

A-Comp Lite    (12.999 dinara)

Ovo je najjeftiniji računar koji možete kupiti u Srbiji, ali i pored cene koja jedva prelazi 100 evra u dinarskoj protivvrednosti, A-Comp Lite može ispuniti dobar deo potreba koje korisnici računara imaju.
Dvojezgrani Intel procesor, 2GB memorije i hard disk od 320GB, sasvim su dovoljni za surfovanje internetom, elektronsku komunikaciju, pregled slika i videa, kao i manje zahtevne poslove.

 

 

Altos Element    (22.499 dinara)

Ovaj multimedijalni računar baziran je na odličnoj AMD APU platformi koja objedinjuje procesor i grafičku kartu u celinu koja nudi vrlo dobar odnos cene i mogućnosti.

Altos Element je dobar izbor prvog računara za školarce, kao i manje zahtevne korisnike koji računar koriste pre svega za internet, filmove, office i manje zahtevne igre. 

 

 

Altos Samurai    (25.199 dinara)

Ukoliko volite igre, a ne želite da potrošite puno novca, Altos Samurai je vrlo povoljan računar čije performanse omogućuju igranje svih aktuelnih igara na nešto nižim podešavanjima.
Dvojezgrani AMD Athlon procesor novije generacije u kombinaciji sa 4GB memorije i Radeon 6570 grafičkom kartom čini ovaj model univerzalnim kućnim računarom na kome za relativno malo novca možete raditi sve od poslovnih zadataka, učenja i pregleda internet sadržaja, do uživanja u muzici, filmovima i igrama.

 

 

Altos Rocket    (29.699 dinara)

Rocket je računar koji nudi jako dobre performanse zahvaljujući dvojezgranom Intel Pentium procesoru poslednje generacije i Radeon R7 240 grafičkoj karti. Dobar je izbor za igranje svih aktuelnih igara, kao i za 3D i multimedijalne programe i aplikacije.

 

 

Altos Gamer X4    (40.499 dinara)

Gamer X4 je model napravljen da pruži maksimalan odnos cene i performansi u novim igrama i čini apsolutni best-buy model na domaćem tržištu.

Svakom novom generacijom, Gamer X4 prati potrebe gamera i modernih igara, pa se u trenutnoj generaciji nalazi četvorojezgrani AMD Athlon X4 750K procesor, čak 8GB memorije, veliki hard disk od 1TB i AMD Radeon R7 250 grafička karta poslednje generacije sa 1GB DDR5 memorije.
Gamer sa lakoćom izlazi na kraj sa svim aktuelnim igrama, pa ukoliko tražite pravi Gaming računar, sa ovim modelom nećete pogrešiti.

 

 

Altos Holiday Special    (50.399 dinara)

Kao i uvek, naš praznični model Altos Holiday Special poseduje izuzetne performanse po najnižoj mogućoj ceni.
Srce ovog računara je snažni Intel i5-3350P procesor koji će sa lakoćom ispuniti sve zadatke koje pred njega postavite, uključujući i zahtevne CAD i CAM programe, Adobe Photoshop i Premiere, Maya ili 3D Studio Max.
Holiday Special dolazi sa 8GB RAM memorije i velikim hard disom od 1TB. 
Igranje najnovijih igara je uživanje uz jaku AMD Radeon R7 260X grafičku kartu sa 1GB DDR5 memorije koja nove igre pokreće sa visokim nivoom detalja.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR