Kompaktno, koloritno i stilsko osveženje Sony h.ear serije uređaja

Kompaktno, koloritno i stilsko osveženje Sony h.ear serije uređaja

3872
0
PODELI

Kompanija Sony je jedan od vodećih svetskih proizvođača u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Iz ove kompanije, stižu tri nova modela bežičnih h.ear slušalica, koji se mogu povezati i sa Walkman uređajima.

Jednostavnog i impresivnog dizajna, osveženog bogatim koloritom i inspirisanog najnovijim trendovima, ovi gedžeti dolaze u pet novih slikovitih nijansi – Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold i Moonlit Blue – u kojima su dostupni i novi Walkman uređaji NW-A40, za jednostavno kombinovanje i uživanje u zvuku visoke rezolucije.

Osim elegantnog dizajna, h.ear slušalice odlikuje maksimalni komfor, mogućnost povezivanja preko Bluetooth standarda i zvuk visokog kvaliteta, koji zajednički stvaraju savršen ugođaj tokom slušanja. Za dodatnu kontrolu nad sadržajem, na raspolaganju je aplikacija Sony Headphones Connect, koja, između ostalog, pruža izbor između prethodno instaliranih zvučnih efekata Arena, Club, Concert Hall ili Outdoor Stage.

Sony-h.ear-serije

Zahvaljujući kompaktnom i minimalističkom dizajnu, slušalice sa trakom h.ear on 2 Mini Wireless (model WH-H800) odlično prijanjaju uz oblik glave, a mogu se odložiti i u torbu. Uprkos manjim dimenzijama, uređaj je veoma moćan i omogućava bežično uživanje u visokom kvalitetu zvuka uz pomoć LDAC ili DSEE HX tehnologije, odnosno u audio sadržaju visoke rezolucije prilikom korišćenja sa kablom. Slušalice poseduju snažnu bateriju, pa će Vam služiti i do 24 sata, bez potrebe za dodatnim punjenjem, dok ćete uz opciju Quick Charging za samo 10 minuta napajanja dobiti 90 minuta dodatnog korišćenja.

Slušalice sa trakom h.ear on 2 Wireless NC (model WH-H900N) donose bežičnu tehnologiju za potiskivanje buke i kontrolu na dodir, dok režimi Ambient Sound i Quick Attention daju kontrolu nad iskustvom slušanja dok ste u pokretu.

Trajanje baterije je ključno i kod ovog modela, uz mogućnost korišćenja i do 28 časova i opcijom Quick Charging koja za 10 minuta napajanja pruža dodatnih 65 minuta korišćenja. Slušalice su kompatibilne sa zvukom visoke rezolucije, pa ćete uživati u najboljem kvalitetu zvuka tokom čitavog dana.

Sony-h.ear-serija

Bežične okovratne slušalice h.ear in 2 Wireless (model WI-H700) savršene su za slušanje muzike, ali i za telefoniranje. Uz magnetni klip na krajevima, ovaj uređaj ćete pouzdano koristiti bez razmišljanja o kablovima, dok ćete o pozivima biti obavešteni vibrirajućim signalom. Uz osam sati baterije i kompaktni dizajn, ovaj gedžet će se jednostavno uklopiti u vašu svakodnevicu.

Modeli WH-H900N, WH-H800 i WI-H700 će biti dostupni u septembru 2017. godine po ceni od oko 300, 220 i 180 eura.

Model NW-A45HN će biti dostupan od početka 2018. godine, sa kapacitetom memorije od 16GB, u nijansama Grayish Black,Twilight Red i Moonlit Blue. Model NW-A45 će biti dostupan od početka 2018. godine, takođe sa kapacitetom memorije od 16GB, u nijansama Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold i Moonlit Blue.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR