Koji TV je najbolji za vas

Koji TV je najbolji za vas

3744
0
PODELI

Nekada je izbor televizora bio jednostavan, imali ste crno-beli i TV u boji, sa minimalnim razlikama u dijagonali.
Danas pored dijagonala koje variraju od 16 do 60 inča,  postoje i HD Ready, FullHD, SMART, 3D, LED, LCD, plasma…   puno parametara koji otežavaju izbor. 

Izdvojili smo neke od modela najpopularnijih veličina ekrana i njihove prednosti kako bi vam pomogli da izaberete najbolji TV sa Vama potrebnim funkcijama. 
Kako je veličina bitna stavka zbog uklapanja u Vaš prostor, modeli su poredjani po veličini dijagonale.

 

 

32″  FOX  32LE5000C    (29.990 dinara)

Fox 32LE5000C

Ovaj model izuzetno povoljne cene poseduje ekran HD Ready rezolucije (1366×768) koja je više nego dovoljna za gledanje digitalne i analogne televizije.  Iako FullHD daje veći nivo detalja u FullHD filmovima, razlika se teško primećuje sa uobičajene distance sa koje gledamo TV program.

Fox 32LE5000C poseduje moderan dizajn sa tankim ivicama i odličan odnos cene i kvaliteta.
DVB-C tuner omogućuje gledanje digitalne kablovske televizije, čiji je program moguće i snimati na eksterni USB hard disk (DVR opcija).
Na 3 HDMI porta, moguće je priključiti računar, laptop, konzolu ili neki od drugih uredjaja, a moguće je i gledanje filmova direktno sa USB diska.

 

 

32″ LG 32LN536  (35.490 dinara) 

LG 32LN536

Osnovni 32″ model renomiranog proizvođača koji poseduje LED osvetljen ekran u HD Ready rezoluciji.
32LN536 poseduje takozvani Motion Clarity Index (MCI) od 100Hz koji poboljšava gledanje brzih sadržaja poput sportskih prenosa i akcionih filmova.
Ovaj TV omogućuje i povezivanje mobilnog telefona putem MHL kabla, pa vaš pametni telefon možete koristiti za surfovanje internetom ili igranje igara na velikom ekranu (i puniti ga pritom).
Prisutna je i opcija puštanja filmova muzike i slika sa USB diskova.

 

 

32″ Samsung UE32F5000  (39.999 dinara)

SAMSUNG UE32F5000

Ovaj Samsung TV donosi najbitnije funkcije po povoljnoj ceni sa fokusom na kvalitet slike i zvuka.  
Ekran FullHD rezolucije okružen je tankim okvirom i nudi odličan kvalitet prikaza u svom rangu cene. Ovaj model podržava i Clear Motion Rate od 100Hz, poput prethodno pomenutog modela.
Pored standardnih opcija za sadržaje sa USB-a, UE32F5000 poseduje i teletekst kao i mogućnost slike u slici za odredjene izvore signala.

 

 

39″ Toshiba 39L2333DG   (49.590 dinara)

Toshiba 39L2333DG

39″ je od izlaska modela sa tankim ivicama oko ekrana postala zanimljiva dijagonala i onima koji su zbog ograničenog prostora ranije ciljali modele od 32″. 
Iako ne zauzima puno mesta, ovaj model nudi zaista veliku površinu ekrana na kojoj je gledanje TV-a i filmova pravo uživanje.
39L233DG poseduje ekran FullHD rezolucije, kao i senzor za ambijentalno osvetljenje pomoću kog se slika može automatski prilagođavati osvetljenju u prostoriji.
Pored brojnih konekcija za zvuk i sliku poseduje i MHL konektor za povezivanje mobilnog telefona i naravno, USB za puštanje multimedijalnih sadržaja. Uz ovaj TV se trenutno na poklon dobija i Toshiba eksterni USB hard disk. 

 

 
42″ Philips 42PFL3108   (55.990 dinara)

Philips 42PFL3108

42″ je verovatno najpopularniji izbor za ljubitelje velikih dijagonala, zbog relativno povoljnog odnosa površine ekrana i cene.
Ovaj Philips model je odličan izbor za televizor u dnevnoj sobi jer nudi veliki ekran FullHD rezolucije pred koji može stati cela porodica.
Uz dodatak USB diska, možete pauzirati TV program kako ne bi propustili deo serije, ili snimiti neku emisiju i pogledati je kasnije uz pomoć ugradjenog programskog vodiča.
42PFL3108 podržava reprodukciju velikog broja formata sa USB-a, a kvalitet slike je na očekivano visokom nivou.

 

 

42″ Samsung UE42F5500   (76.990 dinara)

SAMSUNG UE42F5500

Baziran na Samsung dizajnu koji je pri prvom pojavljivanju oduzimao dah, ovaj model je pravi centar multimedijalne zabave.
Iako najskuplji model u ovom predstavljanju, funkcije koje poseduje više nego opravdavaju cenu.
Ogroman 42″ FullHD ekran nove generacije nudi izuzetan kvalitet slike bilo da gledate TV program ili sadržaje sa USB-a ili računara.
UE42F5500 poseduje i ugradjeni WiFi uz pomoću koga se možete povezati na vašu (ili komšijinu) mrežu i iz fotelje pretraživati internet, Facebook, Twitter, gledati Youtube klipove ili uživati u ogromnom broju dostupnih SamsungApps aplikacija i igara. 
Ovaj model poseduje i poseban režim za gledanje sportskih sadržaja, mogućnost snimanja programa, kao i programski vodič i mogućnost korišćenja vašeg smart telefona umesto daljinskog upravljača.

 

 

 

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR