Koji dodaci za tablet i iPad omogućavaju njihovo lakše i udobnije korišćenje?

Koji dodaci za tablet i iPad omogućavaju njihovo lakše i udobnije korišćenje?

402
0
PODELI
Ženska ruka u jednoj ruci drži pametni telefon, a drugom kuca na tastaturi tableta koja je deo futrole

Bilo da imate tablet, iPad ili planirate kupovinu istih, da li ste razmišljali i o određenim dodacima koji će ih upotpuniti i doprineti njihovoj jednostavnijoj upotrebi, čuvanju i prenošenju.

Zamislite samo da vam se potroši baterija u trenutku kada niste u mogućnosti da je dopunite, da slučajno ispustite svoj uređaj, ili da vam je potrebno da napišete duži mejl, a tastatura na ekranu vašeg tableta vam ne pruža mogućnost da to uradite brzo i efikasno.

O svemu ovome nećete morati da razmišljate uz sjajne i praktične dodatke za tablete i iPad uređaje, koji će vam olakšati njihovu upotrebu i sa kojima ćete uvek biti spremni.

Uz futrolu sa tastaturom pretvorite svoj tablet u omiljeni prenosni računar

Ako pričamo o dodatnoj opremi i sitnicama koje vaš tablet mogu učiniti još jednostavnijim za upotrebu, to su sigurno futrole sa tastaturom.

Sa ovakvim dodatkom ne samo da ćete lakše kucati, već ćete imati i veću preglednost slova i brojeva. Zahvaljujući njoj možete pisati mejlove, kraće ili duže tekstove i sve to znatno udobnije i lakše, nekoristeći majušnu tastaturu na ekranu vašeg tableta. Ali ne samo to.

Dvojaka funkcija ovih gedžeta vam omogućava i sigurnost vašeg uređaja. Ukoliko ste među onima koji svakodnevno koriste tablete i nose ih sa sobom gde god da krenu, verujemo da ste se bar jednom našli u situaciji da gledate kako da ga spakujete u torbu ili ranac, a da to bude bezbedno mesto za vaš uređaj.

Sa ovakvom futrolom nema razloga više da brinete o tome, a posao koji vas čeka možete brže završiti.

Na šta obratiti pažnju kada birate futrolu za tablet sa tastaturom?

Iako nije preterano teško naći odgovarajuću futrolu jer je mnogo univerzalnih modela, ima onih koje poseduju specifične karakteristike, ali i pojedinosti, koje svakome od nas mogu više ili manje odgovarati.

Na stolu papiri sa grafikonima i tablet koji se nalazi u futroli sa tastaturom

Tako bi trebalo posebno obratiti pažnju na to da li je vaš tablet kompatibilan sa određenim modelom futrole i koje načine povezivanja ona nudi. Verujemo da su najbolje one koje imaju više mogućnosti (Bluetooth, Wi-Fi, kabl), ali svakako preporučujemo da birate u skladu sa modelom uređaja koji vi imate kao i u skladu sa vašim potrebama.

Osim toga, kod ovakve futrole mogu vam biti važne i same opcije, tj. raspored tastera na tastaturi, kao i njeno osvetljenje, koje omogućava nesmetano korišćenje kada su u pitanju noćni uslovi rada.

Držač za tablet, nezaobilazni dodatak za vaš auto

Za sve one situacije kada provodite dosta vremena u automobilu, ali kao putnik, ne kao vozač, i želite to vreme korisno da ispunite, auto-nosač za tablet će vam biti od neprocenjive pomoći.

Bilo da želite da gledate video-klipove, čitate ili odgledate epizodu serije, a naporno vam je da sve vreme držite uređaj u rukama i budete sve vreme savijene glave, uz ovaj dodatak u automobilu možete ispuniti vreme na zanimljiv način.

Sjajno su rešenje i za klince koje sada možete udobno i sigurno smestiti u sedišta i pustiti im da se zabave uz omiljene crtaće. Neće osetiti put i vožnju, a vreme će proleteti.

Dečak, udobno smešten na zadnjem sedištu automobila, gleda u tablet postavljen na auto-držač

Auto-nosači za tablete su obično jednostavni za montažu i instaliranje i mogu imati tzv. okretnu „ruku” ili zglob kako bi se njihov položaj prilagodio vašim potrebama i trenutnim pozicijama. Omogućavaju podešavanje različitih visina i uglova gledanja, a nekad i rotiranje od 360°. Postoje modeli različitih oblika i principa montiranja, pa u raznolikoj ponudi nije teško pronaći ono što vama treba i što će odgovarati uređaju koji vi imate.

Bilo da su u pitanju posao ili zabava, pravilno postavljen ekran vašeg tableta će vam sigurno značiti da olakšate gledanje ili čitanje različitih sadržaja, a u određenim situacijama i da povećate svoju produktivnost.

Futrola ili torba za tablet, da sigurnost uređaja bude na prvom mestu

Teško da svoj mobilni telefon možete da zamislite bez zaštitne maske, a kamoli tablet bez neke od sigurnosnih torbica ili futrola.

Zgodne su bilo gde da krenete jer predstavljaju pouzdanu zaštitu vašeg uređaja kada putujete ili ga prenosite sa mesta na mesto. Futrole i torbice će ih sačuvati od potencijalnih oštećenja kod padova, od različitih ogrebotina, a neki od modela i od vlage i prljavštine. Bilo da se odlučite za futrolu ili torbicu, i jedna i druga predstavljaju sigurno rešenje ne samo za ekran, već za ceo uređaj.

Koje su razlike između torbe i futrole za tablet?

Ukoliko se odlučite za torbice, one najčešće imaju rajsferšlus ili neki drugi princip zakopčavanja i omogućavaju potpunu zaštitu vašeg uređaja.

Za razliku od njih, futrole mogu biti otvorene sa jedne ili više strana što ne umanjuje zaštitu vašeg uređaja, ali u nekim ekstremnijim situacijama može biti značajna razlika.

Ženska osoba jednom rukom drži tablet u roze futroli, a u drugoj ruci drži olovku kojom piše po ekranu tableta

Ipak, velika prednost određenih modela futrola za tablete je što neke od njih poseduju stalak koji može biti sjajno pomagalo u različitim prilikama. Želite u krevetu da odgledate nekoliko YouTube klipova, epizodu serije ili da pročitate poglavlje knjige? Ne morate se kriviti i nezgodno ležati kada svoj tablet sa futrolom sa postoljem možete staviti u krilo i odabrati ugao koji vam najviše odgovara za čitanje ili gledanje.

Udobno se smestite i prilagodite njegovu poziciju svojim trenutnim potrebama.

Power Bank i punjači za tablete, dovoljno energije za vaše uređaje ma gde da se nalazite

Šta sa svim dodacima i sjajnim tabletom ako vam se upravo potrošila baterija, a još gore ukoliko trenutno nemate pristup utičnici i struji? Bilo koja od ovih situacija da je u pitanju rešenje postoji.

Ukoliko vaš način života ili posao možda zahtevaju česta putovanja, neki od sjajnih punjača, auto-punjača ili Power Bankova će vam omogućiti da obavite dosta dodatnog posla ili se zabavite tokom puta, a da svoje uređaje možete dopuniti kada je to potrebno.

O praktičnosti auto-punjača nećemo mnogo pričati – svima nam je jasno koliko nam mogu značiti bilo da prelazimo duža ili kraća rastojanja. Ali, ako se pitate koje su prednosti Power Banka, u nastavku slede neke od važnih informacija u vezi sa tim.

Zašto se odlučiti za Power Bank?

Ova prenosna baterija je pravi prijatelj vašeg tableta jer omogućava da ga dopunite i na mestima gde nemate struju. Nema razloga da stalno razmišljate da li je baterija vašeg uređaja puna ako krećete na put ili vam iskrsnu neke neplanirane aktivnosti, a želite da ponesete svoj mini računar.

Sa ovim sjajnim uređajem vaš tablet će uvek biti pun, gde god da krenete. On će biti vaše rezervno napajanje uvek kada niste blizu struje. Naravno, podsećamo vas da ne zaboravite i da Power Bank treba da bude napunjen pre nego što krenete, kako bi imao dovoljno energije za druge uređaje.

Uz odgovarajuće dodatke, vaš tablet i iPad postaju uređaji za sve vaše potrebe

Složićete se da u različitim situacijama mnogi od navedenih dodataka mogu biti veoma zgodni i omogućiti vam lakše korišćenje vašeg omiljenog iPada ili tableta. Ne samo da će pružiti bolje performanse vašeg uređaja, već će i povećati vašu produktivnost, ali i poboljšati vaše zadovoljstvo datim uređajem.

Pronađite idealne dodatke za svoj tablet, udobno se smestite i uživajte bilo da ga koristite samo u slobodno vreme, za igrica, čitanje elektronskih knjiga, za pregledanje društvenih mreža ili i za proveru mejlova i druge poslovne obaveze.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR