Kingston HyperX postavio novi DDR4 overclocking svetski rekord od 4351MHz

Kingston HyperX postavio novi DDR4 overclocking svetski rekord od 4351MHz

778
0
PODELI
HyperX-Predator-DDR4

HyperX odeljenje Kigstona, je objavilo da su uspeli da postave novi svetski rekord u overclockovanju DDR4 memorije od 4351 MHz. Rekord je postignut uz pomoć jednog Kingston HyperX Predator 3333MHz DDR4 modula od 4GB na novoj MSI X99S XPOWER AC matičnoj ploči. Validan CPU-Z screenshot, kao i video se mogu videti u nastavku.

Kingston HyperX DDR4 overclocking rekord

10 od top 20 svetskih rekorda u overclockovanju DDR4 memorije su postignuti uz pomoć Kingston HyperX Predator DDR4 memorije. 8 tih rekorda je postavljeno na HyperX OC Takeover (HOT) World Finals događaju tokom CES 2015 sajma, gde su se najbolji svetski overclockeri takmičili za nagradu od $15,000. HyperX DDR4 memorija trenutno drži i najbolje rezultate u dva druga benchmark testa koja priznaju HWBOT, MaxxMEM i MaxxMEM Read Bandwidth.

Kingston HyperX Predator DDR4 3333MHz 16GB Kit od 4 memorijska modula je najbrži Intel XMP-certified memory kit. Extreme Memory Profile (XMP) dozvoljava da korisnici overclockuju memoriju na više vrednosti od standardnih specifikacija. Da bi dobili XMP sertifikat, memorijski moduli moraju proći kroz rigorozna testiranja da bi se osigurala stabilnost i pouzdanost.

Izvor: TechPowerUP 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR