Kako odabrati pravi Powerbank?

Kako odabrati pravi Powerbank?

13745
0
PODELI

Sigurno se pitate, a šta je to uopšte Powerbank? Da li mi je neophodan u svakodnevnici?

Powerbank uređaji služe za punjenje mobilnih telefona/tableta. Ukoliko ste stalno u pokretu, powerbank uređaji su pun pogodak za vas!

Zamislite da vam se u nekoj “nedođiji” pokvare kola, a u tom trenutku vaša baterija je na izdisaju, u blizini naravno nema nijednog lokala u kojem biste mogli dopuniti vaš telefon? 3%, 2%, 1% … telefon se isključio, šta sad raditi? U ovom trenutku vam se sigurno prikazana situacija čini smešnom, ali budimo realni retko ko može da isključi verovatnoću da će se nekad naći u približnoj situaciji.

Low battery

Kako ne biste nikada dospeli u sličnu situaciju mi ćemo se potruditi da vam pomognemo i da vas usmerimo na šta treba da obratite pažnju prilikom odabira powerbanka na osnovu vaših potreba.

Powerbank uređaji se razlikuju po kapacitetu (broj mAh). Na primer, ukoliko telefon ima bateriju kapaciteta 1800mAh, a kupili ste punjač kapaciteta od 2600mAh napunićete telefon jednom. Dok u slučaju da imate bateriju većeg kapaciteta na telefonu, npr. od 3100mAh, a imate punjač od 2800mAh tada nećete moći da napunite bateriju do kraja u jednom potezu, već je morate dodatno dopuniti powerbank.

Prilikom upotrebe powerbanka veoma je bitno da obratite pažnju na izvor energije za dopunu uređaja. Ukoliko koristite utičnice za struju biće brže, dok ako koristite laptop ili računar punjenje će teći dosta sporije. Karakteristike samih punjača dosta variraju, mi ćemo vam u nastavku predložiti nekoliko modela.

1.Powerbank Canyon CNE-CSPB26B, 2600mAh

Model Canyon CNE-CSPB26B dostupan je u tri boje: bela, crna i crvena. Koristi se za punjenje mobilnih telefona i tableta. Može dopuniti uređaje sa kapacitetom baterije do 2600mAh. Zahvaljujući svojim malim dimenzijama Canyon CNE-CSPB26B biće stalno uz vas. Kućište je izuzetno moderno i izrađeno od aluminijuma.

Canyon CNE-CSPB26B

lako se koristi. Jednostavno povežete powerbank sa vašim laptopom. Na uređaju se prikazuje crveno svetlo koje ukazuje da je uređaj potrebno dopuniti, čim se pojavi plavo svetlo uređaj je spreman za korišćenje. Napuniće uređaj za otprilike 2 sata. U pakovanju se naravno nalazi USB kabl. Dimenzije: 22*2*95mm. Težina: 75g

Model Canyon CNE-CSPB26B možete poručiti na sledećem linku.

2.Powerbank Canyon CNE-CPB44BL, 4400mAh

Model Canyon CNE-CPB44BL dostupan je u četiri boje: bela, crna, žuta i plava. Koristi se za dopunu SMART uređaja kapaciteta do 4400mAh. Kućište je ergonomskog dizajna. Takođe je manjih dimenzija kao i prethodni model, što ga čini lako prenosivim. Ima ugrađenu lampu i indikator napunjenosti za svakih 25%.

Canyon CNE-CPB44BL

Povezivanje je identično prethodnom modelu. Dimenzije: 100*44*27.3mm. Težina: 120g

Model Canyon CNE-CPB44BL možete poručiti na sledećem linku.

3.Powerbank Canyon CNE-CPB78BL, 7800mAh

Model Canyon CNE-CPB78BL, dostupan je u dve boje: crna i plava. Koristi se za punjenje telefona i tableta. Poseduje neverovatan kapacitet od čak 7800mAh i poseduje 2 USB porta za razliku od prethodnih modela, tako da može da napuni dva uređaja od jednom, ili da se koristi 2-3 puta. Kućište je ergonomskog dizajna. Ima ugrađenu lampu i indikator napunjenosti za svakih 25%.

Canyon CNE-CPB78BL

Povezuje se slično kao prethodna dva modela, samo što imate dva USB porta. Dimenzije: 100*62.6*23.3mm. Težina: 180g

Model Canyon CNE-CPB78BL možete poručiti na sledećem linku.

Nadamo se da smo vam ovim tekstom približili benefite powerbanka i dočarali zašto je dobro imati ih uvek uz sebe. 🙂

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR