Kako napraviti frizuru otpornu na sve vremenske uslove? Evo rešenja.

Kako napraviti frizuru otpornu na sve vremenske uslove? Evo rešenja.

2362
0
PODELI

Predstavljamo vam profesionalni HT-6828 fen za kosu kompanije VOX. HT-6828 fen za kosu poseduje Ionic funkciju, zahvaljujući kojoj se naelektrisanost kose svodi na minimum, a kosa je nakon feniranja lagana i glatka.

Pokreće ga AC motor od 2000W koji u kombinaciji za Cool Shot funkcijom obezbeđuje dugotrajnu frizuru. Fen je ergonomski dizajniran, a ručka fena prijatna na dodir. U okviru ručke nalazi se i alka za kačenje, tako da ga možete lako odložiti na primer u kupatilu. Poseduje funkciju Safety-On za zaštitu od pregrevanja motora. Uz njega dolaze difuzer i uski usmerivač vazduha. Na ručki fena nalaze dva prekidača (0/I/II). Oni regulišu brzinu motora (shodno tome određuju i protok vazduha), gde pozicija I označava manju brzinu, a pozicija II veću. Prekidač 0 označava hladno sušenje, I toplo i II vruće. Dimenzije (VxŠxD): 8.64×22.73×26.82cm

VOX HT-6828

Pomoću kabla od čak 3 metra lako ćete pronaći prostoriju za feniranje u vašem domu. Ispričaću vam ukratko moje lično iskustvo. Ranije sam imala problem sa starim fenom. Naravno kao i svaka pripadnica lepšeg pola, zbog duge kose za feniranje koristim veliko ogledalo koje se u mom slučaju nalazilo u hodniku. Međutim, utičnica za fen bila je dosta udaljena od ogledala koje je bilo okačeno na zidu, pa sam morala da se snađem i koristim produžni kabl. Ali sada nemam više taj problem kako sam nedavno pazarila jedan od profesionalni fenova kompanije VOX.

Na kraju feniranja poželjno je da uključite funkciju za izduvavanje hladnog vazduha. Dovoljno je da 2-3 minuta “prefenirate” kosu kako bi se malo rashladila. Ukoliko ne budete koristili ovu funkciju i kosa ostane skroz topla (u zavisnosti od tipa vaše kose) nakon feniranja postoji mogućnost da će se malko uviti.

Vaš profesionalni fen za kosu VOX HT-6828 možete poručiti već danas posetom ovog linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR