Kako najekonomičnije zagrejati dom?

Kako najekonomičnije zagrejati dom?

4125
0
PODELI

Da li postoji nešto lepše od pucketanje vatre u šporetu dok u rerni pečete hleb, a na plotni krčkate ručak? Ovu neodoljivu atmosferu stvara samo šporet na čvrsto gorivo.

Naravno da znamo da je mnogo lakše kada za ogrev koristite radijatore, a za pripremu jela električne šporete, ali onaj ko želi povoljniju varijantu za novčanik sigurno će poželeti da ipak koristi šporet na čvrsto gorivo. Pre svega dosta su ekonomični, jer u isto vreme možete da kuvate i grejete prostoriju, bez straha da u slučaju restrikcija ili prekida grejanja (što nije retkost kod nas) ostanete bez ručka ili tople prostorije u jesenjim i zimskim danima. Jedino što morate da uradite jeste kupovina i slaganje drva, ali uz pomoć prijatelja to sigurno neće predstavljati problem. 🙂

Ukoliko se i vi odlučite za kupovinu šporeta na čvrsto gorivo pokušaćemo da vam olakšamo sa predlogom jednog od ALFA-PLAM modela iz naše ponude.

Kompanija ALFA-PLAM se bavi proizvodnjom grejnih tela na čvrsto gorivo još od 1968. godine. Sigurnost u radu, visok stepen iskorišćenosti energenata prilikom eksplotacije, potpuno korišćenje svih grejnih površina su prednosti korišćenja ovih proizvoda.

ALFA EK550 TERMO 2

ALFA EK550 TERMO 2 poseduje odvodnu cev koja se nalazi sa desne strane, fioku za skladištenje drva, jedna vratanca za ubacivanje drva i ispod njih fioku za pepeo. Za pripremu jela pored plotne poslužiće vam i rerna dimenzija 19,5x55x54cm.

Za proveru cene i kupovinu ALFA EK550 TERMO 2 šporeta na čvrsto gorivo posetite sledeći link.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR