Kako izgleda novi ženski grafički model u World of Warcraft

Kako izgleda novi ženski grafički model u World of Warcraft

1556
0
PODELI
human-mage-wow-wallpaper

Blizzard je otkrio prvu verziju novog Human Female (žena, ljudska rasa) dizajna grafičkog modela u World of Warcraft.

2423510-wowfemale

Grafička unapređenja su očigledna. Ali Blizzard se nada da će se human female kao i redizajn ostalih izgleda likova u World of Warcraft koje planira, nastaviti da deluje poznato uprkos promenama.

Senior art director u Blizzardu Chris Robinson je izjavio:”Sa ovim redizajnom kompletno menjamo svaki detalj grafičkog modela igrača, ali nam je cilj da dok radimo ovo zadržimo i dalje prepoznatljiv izgled i osećaj koji je poznat našim dugogodišnjim igračima. Mislićemo  i da smo uspeli u tome ako recimo pogledate u redizajniran izgled vašeg lika koga igrate već godinama  i dalje vam deluje poznato, ali deluje kao da je neko popravio fokus na sočivu i slika je sada jasnija”.

Konkretno o female human character modelu, Joe Keller, senior character artist je objasnio da treba da primetimo kako sada ima “jasniju definiciju mišića kao i jasnije definisan personality u licu”. Još je dodao: “Nadamo se da će je ovo prikazati kao još sposobnijeg borca”.

Blizzard je na BlizzCon-u u novembru 2013. objavio da planira da redizajnira izgled svih 8 originalnih World of Warcraft rasa, kao i Draenei i Blood Elves rasa. Da bi postigli nivo grafičke uverljivosti, developeri u Blizzardu dosta povećavaju broj poligona (u nekim slučajevima sa sadašnjih skoro 1000 na više od 5000), duplira se rezolucija tekstura, povećava broj kostiju, i skoro svaka animacija je unapređena.

“Za svaki od likova postoji oko 180 animacija, pa puta 10 rasa u muškoj i u ženskoj varijanti, što daje oko 3600 animacija. Takođe uvodimo rigging tehnologiju koju smo predstavili sa Pandaren rasom u izgled svakog lika da bi postigli bolju animaciju i da bi smo dobili mogućnost za neke fanastične izraze lica”, rekao je još Robinson.

Bizzard će u budućnosti dalje davati informacije koje se tiču redizajniranja modela drugih rasa i likova i šta je sve korišćeno od tehnika. Neki od novih modela likova će biti dostupni kada se pojavi nova World of Warcraft ekspanzija Warlords of Draenor, ali se još ne zna koji modeli tačno .

Warlords of Draenor je peta velika ekspanzija za World of Warcraft. Prva je bila Burning Crusade (2007.), zatim Wrath of the Lich King (2008.), pa Cataclysm (2010.) i na kraju Mists of Pandaria (2012.). Pored redizajniranja modela likova, nova ekspanzija uvodi novih sedam zona, level cap je podignut na 100 i takođe vam dozvoljava da podignete level jednog od vaših likova automatski na 90.

Pogledajte trailer koji najavljuje novu World of Warcraft ekspanziju Warlords of Draenor:

Šta mislite o novom dizajnu za human female lik u World of Warcraft? Da li još uvek igrate WoW i željno čekate novu ekspanziju?

Izvor: Gamespot

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR