Kako izabrati fiksni telefon

Kako izabrati fiksni telefon

2760
0
PODELI
Bezicni telefon

Želite da kupite novi fiksni telefon, ali ne znate kakve mogućnosti danas poseduju i koji da odaberete? Nema problema. I ovog puta ćemo Vam dati korisne savete.

Dizajn i kvalitet zvuka

Prva stvar koju gledate kod fiksnog telefona je dizajn i boja. Moderni fiksni telefoni dolaze u više boja (crvena, crna, ljubičasta, bela, siva), pa možete odabrati onu koja se vama najviše sviđa. Takođe, neki su izrađeni od sjajne plastike, koja čini da telefon izgleda veoma moderno.

Zicni telefonBezicni telefon

Kvalitet zvuka u toku razgovora je i najvažnija stavka kod fiksnih telefona. Svi telefoni u našoj ponudi imaju odličan kvalitet zvuka, pa ćete jasno i glasno čuti sagovornika, kao što će i on čuti Vas. Neki modeli u našoj ponudi poseduju i spikerfon, tako da ne morate držati slušalicu u toku razgovora, pa će Vam ruke biti slobodne da obavljate druge poslove dok razgovarate sa Vama dragim osobama.

Žični ili bežični

Odluka koju treba doneti je da li želite žični ili bežični telefon. Bežični telefoni su zgodni za nošenje i njima možete obavljati razgovore i na većoj razdaljini od same baze telefona, tako da nije neophodno stajati uz samu bazu u toku razgovora. S druge strane, prednost žičnih telefona leži u tome što ne morate brinuti da li će se baterije isprazniti ili da li ih morate zameniti. Budući da u svojoj ponudi imamo bežične telefone čije baterije sa jednim punjenjem traju i preko 18 sati razgovora to i ne predstavlja problem.

Zicni telefonBezicni telefon

Sa ekranom ili bez

Druga razlika između fiksnih telefona je u ekranu, tačnije, da li ga poseduju. Ekran služi za ispisivanje brojeva koje pozivate, kao i za identifikaciju dolazećih poziva. Uvek ćete znati ko Vas zove, i to pre javljanja na telefon. Uz to, na ekranu se mogu ispisati i informacije o propuštenim pozivima, kao i lista obavljenih poziva. Takođe, dostupan je i status baterije, kao i pregled imenika u koji možete, uglavnom, upisati do 50 brojeva. Tu je i mogućnost postavljanja brojeva za brzo biranje, pa je pozivanje dragih osoba jednostavno. Mana posedovanja ekrana na fiksnom telefonu ne postoji, tako da bismo Vam svakako savetovali telefon sa tom opcijom, jer je razlika u ceni zanemarljiva.

Zicni telefonBezicni telefon

Svratite do vama najbliže WinWin prodavnice ili Web sajta i pogledajte našu celokupnu ponudu fiksnih telefona. I dalje ne možete da se odlučite? Budite bez brige. Naši zaposleni će Vas rado uputiti u mogućnosti i karakteritike, tako da odaberete baš ono što je potrebno Vašem domu.      

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR