JUMPR – punjač za telefon i starter za automobil

JUMPR – punjač za telefon i starter za automobil

2306
0
PODELI

Postoji mnogo eksternih punjača za baterije koji omogućavaju punjenje telefona, ali neobični punjač pod nazivom JUMPR obavlja još jednu neobičnu funkciju.

Breaker

Za početak, JUMPR poseduje LED lampu koja će osvetliti put kada je to potrebno, puniće telefon, ali – pokrenuće i automobil!

JUMPR 02

JUMPR baterija se reklamira kao “novi pogled na prenosive punjače” i poseduje bateriju od 6000mAh koja je sposobna da pokrene kompletno prazan akumulator na kolima za svega par minuta. JUMPR pruža 12 volti snage na 300 Ampera, što je dovoljno za skoro sve automobile sa 4 ili 6 cilindara.

Baterija je teška 200 grama i ima dimenzije od 139 x 75 x 15mm. Kao što se vidi sa slika, približno je velika kao moderni pametni telefon. JUMPR se puni preko microUSB porta ili na 12V pomoću punjača za automobil, a oba kabla se nalaze u paketu sa punjačem. Pored toga, u pakovanju se nalaze i kablovi za startovanje automobila, ukoliko se za to ukaže potreba.

JUMPR 03

Trenutno je ovaj punjač moguće rezervisati preko Web sajta proizvođača, dok prodaja JUMPR uređaja kreće 1. maja po ceni od 89.99 dolara.

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR