Jubilarni deseti JobFair u novembru

Jubilarni deseti JobFair u novembru

817
0
PODELI
job-fair-baneri-300x250

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 14 – Kreiraj svoju budućnost!“ održaće se jubilarni deseti put, 3. i 4. novembra  u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

Organizatori sajma , studentske organizacije BEST LBG Beograd i EESTEC LK Beograd omogućiće studentima priliku da se na jednom mestu upoznaju sa velikim brojem kompanija iz tehničko-tehnoloških struka, saznaju više o poslovima i praksama u ponudi, kao i o tome koja znanja i veštine je potrebno da razvijaju kako bi se lakše zaposlili.

Svrha projekta je svakako povezivanje studenata , budućih kvalitetnih kadrova, sa uspešnim kompanijama, a sve u cilju smanjenja nezaposlenosti i „odliva mozgova“.

U partnerskom nastupu sa Prointerom naša kompanija će se predstaviti studentima pre svega sa načinom i vizijom našeg poslovanja, te sa potrebama za kadrovima različitih obrazovnih profila.

Pored prezentacije firmi,  naši predstavnici će pružiti studentima odgovore na sva njihova pitanja vezana za buduće zaposlenje i to ne samo u okvirima potrebnih radnih mesta , već će pokušati i da im dočaraju primenu znanja u praksi.

Posetite nas na našem štandu u okviru JobFair 14, jer … mi smo danas tu zbog Vas !

job-fair-baneri-770x300

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR