Završite igru do kraja uz Joypad USB Xtrike GP-41.

Završite igru do kraja uz Joypad USB Xtrike GP-41.

664
0
PODELI

Joypad vrsta je ulazne jedinice za konzole i računare koja služi za upravljanje u video igrama. Svi moderniji upravljači imaju i analognu palicu sličnu igraćoj palici (joystick-u), ali mnogo manjih dimenzija. Prvi put se analogna palica pojavila 1982. godine, a vremenom se takva vrsta upravljača primenjuje na svim gamepad-ovima poznatih konzola. WinWin vam preporučuje da se opremite sa Joypad USB Xtrike GP-41 koji je odličnog kvaliteta i vrlo prihvatljive cene, za igranje u društvu ili solo uživanje.

Nekada nije bilo svih tipki koje danas znamo i koje na današnjim, modernim gamepad-ima služe za sve ono što radimo. Vremenom je nastajala potreba za osmišljavanjem i modernizacijom gamepad-a. Xtrike GP-41 pravi je izbor za vrhunske gejmere, nudi preciznu i realnu kontrolu na bilo kojoj platformi za igranje. Savršeno se prilagođava rukama korisnika svojim ergonomskim dizajnom. Poseduje analogne mini štapiće visoke preciznosti, realistične i sinhronizovane vibracije. Kompatibilan sa PS3, PC360, Android… Napravljen od materijala mekih na dodir. Korisnici i mnogi developeri smatraju da se radi o vrlo kvalitetnom i poželjnom proizvodu. Sa Xtrike GP-41 sigurno nećete pogrešiti.

Granica osećaja u video igrama i uživo sve je manja svake godine. Sigurno da u kućnim uslovima sa volanom ili joypad-om nikada neće moći da se reprodukuje osećaj uživo, ali korišćenje naprednih simulatora je svakodnevnica, a sama ideja da je neko došao na korak ili dva do tog osećaja, uz pomoć joypad – a, jeste impresivna. To je ono što će vas motivisati da igru završite do kraja, sa divnim osećajem pobede. Sa Xtrike GP-41 moći ćete sve da kontrolišete tokom borbi, a vremenom ćete uvideti kako je bitno na brzinu odreagovati i kombinovati napadačke moći. Cilj je da se pravilnim tajmingom poveća efikasnost. Dakle, joypad i strateški pristup u borbi su ključ, sa akcentom na individualne moći svakog gejmera.

Bez previše uloženog truda joypad USB Xtrike GP-41 nudi vam udobnost, lep dizajn i sve što je potrebno za pobedu. Uživajte u novom joypad-u!

Joypad USB Xtrike GP-41 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR