Jednostavno kontrolišite svoje zdravlje uz Auron HL-888UA aparat

Jednostavno kontrolišite svoje zdravlje uz Auron HL-888UA aparat

4018
0
PODELI

Visok krvni pritisak može biti koban po zdravlje, pa je dobro povremeno kontrolisati pritisak, barem preventivno. Odlazak kod lekara i čekanje u redu za takvu proceduru je danas besmisleno, a ručni samomerači pritiska ne odgovaraju baš svakom. Predstavljamo Auron HL-888UA, elektronski aparat za jednostavno i brzo merenje krvnog pritiska!

Auron Hl-888UA je aparat za merenje krvnog pritiska najnovije generacije, izrađen po najstožim svetskim standardima. Meri krvni pritisak i puls besprekornom tačnošću, ima moderan dizajn, lak je za upotrebu i ima brojne napredne funkcije. Kod osoba sa slabom perifernom cirkulacijom rezultati izmereni na članku ruke mogu se razlikovati od onih koji su izmereni na nadlaktici, i zbog toga se aparati za merenje na nadlaktici smatraju preciznijim.

Auron HL-888UA

O njegovom kvalitetu govori i garancija od 36 meseci na sam aparat!

Trajanje 4xAA baterija, koje dolaze u pakovanju sa uređajem, je oko 6 meseci ukoliko se svakog dana po jednom meri pritisak, što je odlična autonomija. Međutim, ukoliko želite da bezbrižno merite pritisak kod kuće, bez bojazni da će se baterije isprazniti, preporučujemo kupovinu strujnog adaptera!

Auron HL-888UA opcioni strujni adapter

Aktuelna cena ovog sjajnog merača za pritisak iznosi 3.990 dinara, dok je cena opcionog strujnog adaptera 999 dinara.

Auron HL-888UA aparat za merenje krvnog pritiska možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnica širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR