Zakačite JBL Clip 3 na bilo šta i ponesite muziku bilo gde!

Zakačite JBL Clip 3 na bilo šta i ponesite muziku bilo gde!

801
0
PODELI

Krenite sa sjajnom muzikom u novu avanturu! Nema potrebe da vrhunski zvuk bude rezervisan za kuću, zahvaljujući JBL Clip 3 prenosivom zvučniku, nikada nije bilo lakše poneti muziku sa sobom. Jak je, izdržljiv i vodootporan. Ima malu alku koja može da se kači na ranac ili gde god poželite. Takođe, poseduje dobar bass i jak je za tu veličinu, uz dobru bateriju koja traje 10-12 sati bez problema, zaista zaslužuje našu preporuku.

JBL Clip 3 je još jedan sinonim za moćan zvuk, dobar dizajn, svež i veseo izgled. Podiže iskustvo slušanja „prenosive“ muzike na viši nivo. Poboljšan kvalitet zvuka i druge tehničke performanse čine ovaj zvučnik veoma privlačnim i poželjnim. Pored toga, JBL Clip 3 se sada odlikuje još boljim i življim tonovima. Korisnici mogu Bluetooth vezom da povežu svoje smart telefone sa ovom spravicom i da obavljaju kristalno jasne telefonske razgovore ili bežično strimuju muziku visokog kvaliteta sa bilo kojeg smart telefona ili tableta.

JBL Clip 3 bluetooth zvučnik je idealan saputnik u svim avanturama. Zakačite zvučnik za bilo šta i započnite uživanje u legendarnom JBL zvuku. Bio to ranac, suncobran na plaži ili unutrašnjost šatora, svejedno je – svuda će vas verno pratiti! Da li je to uživanje sa drustvom na plaži, planini, ili u prirodi, odaberite sami. On dobro odstranjuje pozadinsku buku i eho pa će svaki vaš razgovor biti kristalno jasan. Zapakovan je u poboljšano, izdržljivo kućiste i uz integrisane karabinjere koji omogućavaju da Clip 3 uvek ostane na svom mestu, čuvajući ga od padova i lomljenja, biće idealan u svakom trenutku.

Ovaj moderni prenosivi zvučnik, može biti i modni detalj, koji govori o vašem životnom stilu. On će vam na više našina omogućiti da uživate u životu. U onim momentima kada želite da izađete iz kuće, ovaj zvučnik će na idealan način pomešati formu i funkciju. Kompatibilan je sa svim savremenim aparatima, vrhunskog je kvaliteta i uz odličan kvalitet zvuka i povoljnu cenu, zaslužuje da bude vaš verni pratilac.

Sve što treba da uradite je da odaberete svoje omiljeno mesto za uživanje, a za zvuk će se pobrinuti baš on.

JBL Clip 3 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR