Izlazi Oppo N1 sa CyanogenMod

Izlazi Oppo N1 sa CyanogenMod

876
0
PODELI
Oppo N1

Cyanogen tim se udružio sa kompanijom Oppo i zajednički su izbacili telefon koji dolazi sa N1 hardverom, a CyanogenMod softverom.

Breaker

 

CyanogenMod je prešao dug put od svog početka na HTC Dream modelu. Poslednji podvig je prvi telefon koji direktno iz fabrike dolazi sa CyanogenMod softverom – CyanogenMod Oppo N1!

N1 CyanogenMod 01

U pitanju je verzija koja će izaći u ograničenom broju primeraka i koja će spojiti Oppo N1 bele boje sa CyanogenMod 10.2. To je dobra stvar jer N1 poseduje moćni Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core 1.7GHz procesor, displej od 5.9 inča sa rezolucijom od 1920×1080 piksela. Ekran je prekriven Gorilla Glass 3 tehnologijom i poseduje rotirajuću kameru od 13 megapiksela. 

Oppo N1

 

Ovo partnerstvo je izgleda predstavlja više nego jednostavna instalacija softvera. “Ovo je neverovatan i izuzetno zahtevan projekat za kratak vremenski period koji nam je dat”, napisao je Steve Kondik, ko-osnivač Cyanogen-a. “Puno ljudi zaduženo za ovaj projekat, uključujući i mene, ne spava već mesec dana.”

Oppo N1

Uređaj će biti dostupan od 24. decembra, po istoj ceni po kojoj je dostupan i standardni N1, a to je 600$ za verziju od 16GB i 650$ za verziju od 32GB.

 

Izvor: MaximumPC

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR