Izgledajte i osećajte se bolje uz pomoć GYM FIT KP-783 trake za...

Izgledajte i osećajte se bolje uz pomoć GYM FIT KP-783 trake za trčanje

2514
0
PODELI

Ubrzan tempo života i nedostatak vremena za fizičku aktivnost mogu se negativno se odraziti na Vaš izgled i zdravlje. Uz GYM FIT možete vežbati kada god želite, bez obzira na to koliko vremena imate na raspolaganju.

Trčanje je idealan način da poboljšate svoje zdravlje i izgled. Jedan je od najboljih vidova rekreacije, s obzirom na to da ima pozitivan uticaj na celokupno stanje organizma.  Ukoliko imate problema sa nesanicom, pomoći će Vam da poboljšaćete dužinu i kvalitet sna. Zahvaljujući  trčanju Vaš imunitet, i koncentracija biće bolji, a koža će izgledati lepše. Pozitivno utiče na psihu, jer podstiče lučenje hormona sreće.

Gym Fit KP-783 02

Traka za trčanje GYM FIT prilagođena je Vašim potrebama, jer Vam omogućava da sami odredite intenzitet treninga podešavanjem nagiba i opterećenja. Odlična je i za brzo hodanje, a preporučuje se naročito onima kojima je fizička aktivnost propisana u cilju poboljšanja zdravlja. Meri vreme, razdaljinu, brzinu, broj potrošenih kalorija, a zahvaljujući senzorima koji se nalaze na rukohvatima i puls. Traka se može sklopiti, a maksimalna nosivost iznosi 100kg.

Zašto ne biste poručili svoju Gym Fit KP-783 već danas po web ceni od 18.990din!

Gym Fit KP-783 možete poručiti putem WinWin web sajta ili kupiti u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR