Izdvajamo – Garmin Virb akciona kamera

Izdvajamo – Garmin Virb akciona kamera

1384
0
PODELI

Akcione kamere su od zanimljivog gadgeta za avanturiste postale vrlo popularne i među širom populacijom.
Zahvaljujući svom formatu, prenosivosti i mogućnosti da ih montirate bilo gde i koristite bez da na njih obraćate posebnu pažnju, sjajan su izbor kako za snimanje vožnji biciklom, motorom, paragliding i drugih avantura, tako i za snimanje koncerata, dečijih rođendana ili bilo kod svakodnevnog događaja.

Breaker
Iz našeg kataloga izdvajamo akcionu kameru kompanije Garmin koja je poznata po kvalitetnim uređajima za avanturiste i sportove u prirodi, a koja je trenutno na akciji za svega 19.990 dinara!

virb feature banner

 

Garmin Virb je lagana kamerica od svega 170g i možete je vrlo lako poneti i u džepu.
Aerodinamična je, robusne i izdržljive izrade i vodootporna po IPX7 standardu.
Poseduje kolor ekran od 1.4 inča na kome možete pregledati snimljeno ili izvršiti podešavanja kamere.
Sjajna stvar, naročito u odnosu na konkurentne proizvode je veliki klizni prekidač na strani, nakon čijeg pomeranja se kamera automatski pali i prelazi u režim snimanja.
Zgodno za momente kada vam je potrebno da nešto snimite odmah, a i olakšava uključivanje ukoliko vam je kamera montirana na kacigu.

 

Garmin Virb nudi snimanje videa u FullHD rezoluciji (1920×1080) sa 30 slika u sekundi i vrlo visok kvalitet slike.
Moguće je podešavanje rezolucije, kao i širine ugla i framerate-a, a prisutne su i opcije za uključivanje stabilizacije, kao i korekcije perspektive širokougaonog snimka.
Iznenađuje i to da je svaki frejm (slika) koja se izvadi iz videa vrlo oštra, što nije baš čest slučaj kod akcionih kamera. Takođe, snimljeni video je relativno male veličine i vrlo se lako obrađuje i na slabijim računarima, a Garmin uz kameru daje i VirbEdit softver za video montažu u kome možete obraditi svoje snimke, dodati muziku i uploadovati ih na Youtube.
Pored videa, moguće je i snimanje fotografija do 16MPix, kao i istovremeno snimanje videa i fotografija.

Pogledajte video test ove kamere koji smo snimili povodom izlaska našeg kataloga:

 

Bitna stvar za avanturiste je i baterija koja nudi čak do 3 sata snimanja, pa se slobodno možete opremiti sa karticom od 32GB ili većom kako nešto ne biste propustili 🙂

Garmin Virb dolazi sa mnoštvom dodataka za montažu, adapterom za popularne GoPro nosače, a u ponudi su i razni dodatni nosači.

 

Ovaj proizvod možete pronaći u našem Web Shopu, kao i u svim WinWin prodavnicama.

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR