Izaberi Ambilight TV i uživaj u bioskopskom doživljaju u udobnosti svoga doma

Izaberi Ambilight TV i uživaj u bioskopskom doživljaju u udobnosti svoga doma

142
0
PODELI
Žena i muškarac gledaju muzičke spotove na Ambiligh televizoru

Voliš dobru atmosferu i potpuni ugođaj kada gledaš filmove, serije, utakmice ili dok slušaš omiljenu muziku kod kuće?

Uz sjajan Ambilight TV sve što gledaš i slušaš će dobiti potpuno novu dimenziju, te možeš maksimalno uživati u najrazličitijim sadržajima sa velikog ekrana.

Saznaj sve o Philips Ambilight tehnologiji, koji televizori je imaju i na koji način uz neki od ovih uređaja tvoj dom može postati prava mala bioskopska ili sportska dvorana.

Otkrij magiju uz novi Ambilight TV koji će te osvojiti

Sigurni smo da znaš da je današnja ponuda televizora zaista fenomenalna – od brojnih brendova koje možeš pronaći, skupljih i jeftinijih modela, većih ili manjih dijagonala i drugih karakteristika, pa sve do naprednih performansi koje neke od modela čine zaista posebnim i originalnim.

Među njima su upravo i određeni Philips televizori koji sa svojom Ambilight tehnologijom predstavljaju pravo osveženje na TV sceni.

Ambilight TV menja dožvljaj o svemu što je do sad moglo da se gleda na televizorima – inteligentne LED diode, koje su smeštene na zadnjoj strani televizora, svetle u bojama koje se u tom trenutku prikazuje na ekranu i tako osvetljavaju zid i prostor oko sebe, stvarajući utisak da ti radnja i sadržaj sa ekrana izgledaju bliže, skoro pa kao da si usred dešavanja.

Koji televizori poseduju Ambilight?

Ova zaštićena i jedinstvena tehnologija je rezultat inovacija kompanije Philips koja je želela da svojim kupcima obezbedi nešto nesvakidašnje, potpuno novo i jedan jedinstveni doživljaj svega što se gleda na Philips televizorima.

Tako ukoliko želiš televizor sa Ambilight tehnologijom, Philips u svojoj ponudi ima pregršt modela koji su svojim različitim karakteristikama, veličinama, kreirani tako da mogu da odgovore različitim zahtevima i budu dobar odabir za svaki dom.

Bilo da ti je potreban veliki Ambilight TV za dnevnu sobu ili želiš neki od manjih modela za neku manju prostoriju ili dečiju sobu, u ponudi možeš pronaći modele različitih dijagonala koji će se idealno uklopiti u svaki prostor.

Da li znaš da Ambilight TV smanjuje zamaranje tvojih očiju?

Sigurni smo da ti je poznat onaj osećaj peckanja očiju, suzni pogled i slični efekti nakon dužeg gledanja u ekran, tj. u različite ekrane.

Muškarac slikan sa leđa sedi u dnevnoj sobi i gleda TV sa Ambilight osvetljenjem

Danas smo ovom uticaju posebno izloženi jer mnogi poslovi podrazumevaju gledanje u ekran kompjutera tokom čitavog radnog vremena, a nakon toga se često prebacujemo na telefon kako bismo se opustili nakon napornog dana ili na gledanje televizora.

Kako su velike razlike u kontrastu između ekrana koji emituje svetlost i okoline koja nam je u vidnom polju, to izaziva zamaranje očiju.

Ipak, Philips i Ambilight imaju rešenje i kada je u pitanju ovaj segmen – tako je 2005. godine, na osnovu rezultata studije o efektima Ambilighta (A scientific study on the effects of Ambilight in flatpanel displays Prof. Dr. Ir. S.H.A. Begemann , Technische Universiteit Eindhoven (Tue), Netherlands ¬July 22, 2005, dokazano da se pri gledanju Ambilight televizora efekat zamaranja očiju smanjuje od 60% do 90% u odnosu na ostale televizore.

Uz Ambilight TV osećaj se kao da si na sportskom terenu

Odluči se za najbolji televizor za gledanje fudbala, tenisa, košarke i drugih sportova koje voliš da pratiš i doživi sve što gledaš na još bolji način.

Okupi društvo i neka se atmosfera sa stadiona prebaci direktno u tvoj dom – sa modelima koji imaju i Dolby Vision i Dolby Atmos doživljaj će biti još bolji.

Ambilight TV donosi biskop u tvoj dom

Sa Philipsovom Ambilight tehnologijom svaki trenutak deluje bliže. Inteligentne LED diode reaguju na ono što se dešava na ekranu i emituju imerzivno opčinjavajuće svetlo, a kristalna slika koju emituje Ultra HD ekran sve to čini još boljim.

Zamisli tu radnju, bilo da je akcioni film u pitanju, dramatični momenti u trileru ili nežne i romantične scene sa takvim bojama koje se prelivaju svuda oko ekrana i isped tvojih očiju… spektakularno, zar ne?!

Kada bisokopskoj slici dodamo i bioskopski zvuk, osećaj je magičan, a atmosfera u tvom domu posebna, ma šta da se prikazuje na ekranu.

Kažu da ako ovo doživiš samo jednom, pitaćeš se kakvo je ranije bilo uživanje u gledanju televizije bez Ambilighta.

Zaroni u svet igara sa Ambilight gejming režimom

Kada je u pitanju ovaj mod, posebno zanimljiv strastvenim gejmerima, karakteristično je to da je specijalno kreiran sa željom da se svi gaming fanovi osete još uključenijim u radnju i atmosferu igre koje igraju.

Ambilight TV sa uključenim gaming režimom

Bez obzira na to koji žanr igara volite, gejming mod je sa svojim izuzetno brzim promenama boje savršeni dodatak bilo koje igre, bio to FPS, neka akciona igrica ili fudbalska simulacija.

Ambilight+Hue širi Ambilight efekat na čitavu prostoriju

Ukoliko tvoj odabrani Philips televizor ima i Hue režim, imaš priliku da Ambilight nadogradiš sa Hue smart sistemom sijalica koje mogu da emituju svetlo bilo koje boje.

Kada se povežu u sistem sa Philips Ambilight televizorom, one će emitovati onu svetlost koju emituje Ambilight u tački najbližoj sijalici. Tako će proširiti Ambilight efekat na ostatak prostorije, a ti ćeš uživati u efektu koji je impresivan.

Hue sijalice možeš pronaći u više varijanti, a najpopularnije i najjednostavnije su one sa klasičnim sijaličnim grlom. One se mogu postaviti umesto bilo koje sijalice u sobi.

Sa Ambilight televizorom i nekoliko Hue sijalica možeš celu prostoriju ispuniti atmosferom sa ekrana.

Ambilight+Hue atmosfera u dnevnoj sobi

Ugodno ambijentalno osvetljenje čak i kad je TV isključen uz Ambilight Lounge režim

I u onim situacijama kada ne želiš da televizor bude uključen, možeš koristiti Ambilight za stvaranje prijatne atmosfere u prostoriji.

Dovoljno je da na daljinskom pritisneš dugme Ambilight, nakon čega će se pokrenuti Lounge mod koji emituje jednobojno svetlo koje osvetljava prostoriju.

Bilo da čitaš knjigu ili se opuštaš uz kafu i časopis, savršeno doterano ambijentalno osvetljenje će se uklopiti u sve ono što trenutno radiš.

Za maksimalni ugođaj, Philips Ambilight televizori koje ćeš obožavati

Philips Smart TV 50PUS7956/12

Savršen za svaki tvoj dan, ovaj TV ima podršku za Google Assistant i Amazon Alexa sistem, a Android TV 10 je operativni sistem zadužen da sve funkcioniše savršeno.

Na sjajnom 4K Ultra HD LED ekranu gledaj video-klipove na omiljenim YouTube kanalima, seriju na Netflixu, Amazon Primeu ili šta god da poželiš, uz savršenu sliku i zvuk uz Dolby Atmos i Dolby Vision.

Ovaj model poseduje i tajmer, pa ukoliko krećeš na spavanje, podesi vreme isključivanja TV-a i uživaj u onome što gledaš dok ne zaspiš, a televizor će se sam isključiti.

Philips 70PUS8506/12 Smart TV

P5 procesor sa veštačkom inteligencijom daje tako stvarnu sliku da imaš osećaj da bi se moglo zakoračiti u nju.

4K Ultra HD ekran i njegovi prikazi te vode kroz živopisne boje i slike sa detaljima, a mnogobrojni dodatni sadržaji su ti dostupni zahvaljujući unapred instaliranim aplikacijama. Podrška za HDR ti omogućava da maksimalno uživaš – bilo da li je u pitanju serija koju moraš da pogledaš ili najnovija igrica, senke će biti dublje, svetle površine će sijati, a boje će biti prirodnije.

Podrška za Dolby premium audio i video formate ti garantuje da će HDR sadržaj koji gledaš izgledati i zvučati zadivljujuće realistično. Nije važno da li strimuješ najnoviju seriju ili gledaš nešto iz svoje kolekcije Blu-Ray diskova, uživaćeš u kontrastu, osvetljenosti i bojama na način na koji ih je režiser i zamislio.

Smart televizor Philips 65OLED935/12

Fenomenalna rezolucija, 4K Ultra HD prikaz, OLED ekran i Ambilight uz koji sve boje koje vidiš očaravaju – i sve to u tvom domu.

OLED935 Philips Ambilight TV u sobi

Ovaj Smart TV ima mogućnost pauziranja programa, USB snimanje, automatsku detekciju drugih Philips uređaja, Android TV 9, kao i brojne druge smart funkcionalnosti uz koje će ti njegovo korišćenje biti lakše i komfornije.

Poseduje Philips P5 procesor za savršenu sliku bez obzira na izvor, 4 HDMI ulaza, pa se lako može povezati sa kompjuterom i drugim uređajima, a velika dijagonala od 65 inča je tu da ti obezbedi spektakl šta god da gledaš.

Cene ovih televizora se razlikuju od modela do modela, najčešće zavise od dijagonale i dodatnih karakteristika. Ipak, ono što je sigurno jeste da ti pružaju jedinstveno uživanje uz tehnologiju kompanije Philips koja je samo za njih posebna.

Izaberi Ambilight TV i prepusti se najboljem doživljaju gledanja omiljenih programa

Neka tvoj dom postane omiljeno mesto okupljanja porodice i prijatelja za gledanje seraija, filmova, sportskih događaja, ali i partije dobrog gaminga, zašto da ne.

Ambilight TV otvara nove dimenzije zadovoljstva i uživanja, a dinamična svetlost koja se prostire izvan ekrana ispunjava prostoriju toplinom, stvarajući atmosferu takvu da imaš osećaj da se nalaziš u središtu radnje, ma gde se ona dešavala.

Sada možeš podjednako uživati u sportu, akcionim scenama serija i filmova, prelepim prizorima prirode jer sve što gledaš postaje intenzivnije i bliže tebi.

Uključi svoj Ambilight TV, pusti program koji želiš da gledaš i doživi magiju svih boja i emocija koje se prelivaju van ekrana. Odluči se za Ambilight i oseti razliku.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR