IXUS 180: fotoaparat koji staje u svaki džep, za sjajne fotke vaših...

IXUS 180: fotoaparat koji staje u svaki džep, za sjajne fotke vaših noćnih izlazaka

2419
0
PODELI

Iako svi volimo da uslikamo nešto na brzinu mobilnim telefonima – zbog praktičnosti, brzine i zbog toga što nam je telefon uvek u džepu – takve slike često nisu baš za pamćenje.

Pogotovo ako slikate u sumrak ili po noći – večeru sa porodicom ili noćni izlazak u klub sa društvom. Na takvim fotografijama ponekad ćete teško razaznati mrlje od ljudi. „Ali ne želim nositi sa sobom glomazni fotoaparat u klub“, (ne)opravdani je razlog mnogih.

Zaista, na večere ili u klubove obično dolazimo sređeni i doterani, bez torbe ili ranca, i ne treba nam još jedan dodatni komad opreme koji nas opterećuje. Ako brinete o ovome – imamo sjajnu vest za vas. Canonova serija fotoaparata IXUS pa tako i vrhunski IXUS 180 stane u svaki džep, a kvalitetom slike i mogućnostima nadmašuje bilo koji mobilni telefon – garantujemo vam to!

IXUS 180 RED FRT

Tajna se krije u optičkom sklopu izrađenom od pravog stakla od kojeg je sačinjen širokougaoni objektiv ovog IXUS-a koji vam omogućuje da u kadar stanu svi – od vašeg društva u klubu ili porodice okupljene za stolom u restoranu. Impresivni optički zum od čak 10x omogućuje vam da se približite središtu zbivanja i zabeležite zabavan trenutak koji se odvija na drugom kraju kluba. Ako vam ni to nije dovoljno, ugrađena funkcija ZoomPlus dodatno povećava mogućnost zumiranja zadržavajući visoki kvalitet slike. Funkcija Auto Zoom omogućuje vam da se fokusirate na slikanje posebnih trenutaka inteligentno zumirajući kadar i automatski ga prilagođavajući broju ljudi koji se u njemu nalaze. Uz funkciju Smart Auto možete se i dodatno opustiti jer će ona odabrati idealne postavke aparata za određeno doba dana, u zavisnosti od osvjetljenja okoline i drugih parametara.

IXUS 180 BLACK

IXUS 180 ne samo da je u stanju da fotografiše vrhunske fotografije – on može snimiti i video u HD rezoluciji (720p), a zahvaljujući ugrađenoj inteligentnoj stabilizaciji slike koja se neprekidno prilagođava sceni moguće je snimiti najbolje videosnimke čak i kada ste u pokretu.

A ako poželite zadiviti društvo svojom kreativnošću, IXUS 180 može vam i u tome pomoći. U aparat je, naime, ugrađen niz kreativnih filtera kao što su riblje oko ili filter minijature – uz koje će svaka vaša fotografija biti jedinstvena i izdvajati se od ostalih.

IXUS 180 BLUE BCK

I na kraju – izbijmo iz ruke i zadnji argument pobornicima slikanja mobilnim fotoaparatima. U IXUS 180 ugrađeni su Wi-Fi i dinamički NFC što znači da fotografije možete u tren oka prebaciti na mobilni telefon i odatle ih lako deliti s prijateljima preko Facebooka, Instagrama i drugih društvenih mreža. Wi-Fi vam omogućava i još jednu sjajnu stvar – da ostavite fotoaparat i pridružite se društvu koje slikate, a kada ste zadovoljni kadrom okinete fotku korišćenjem Canon Camera aplikacije za daljinsko upravljanje aparatom putem mobilnog telefona!

Rezolucija 5152 x 3864, 20 megapiksela
Senzor 1/2,3 CCD
ISO Auto, ISO 100-1600
Ekran 2,7″, 230.000 piksela
Video HD, MPEG-4-AVC, H.264
Kartice SD/SDHC/SDXC

 

Canon IXUS 180 je dostupan za poručivanje u raznim bojama putem WinWin web sajta – pogledajte ponudu OVDE!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR