Ispričajte vašu priču vizuelno i sa stilom uz Canon EOS 2000D DC

Ispričajte vašu priču vizuelno i sa stilom uz Canon EOS 2000D DC

1081
1
PODELI

Digitalni fotoaparati su dostigli nivo kvaliteta koji prosečnim korisnicima omogućava da lako i jednostavno dobiju vrlo kvalitetne snimke. Osim toga, sve je lakše preneti digitalnu fotografiju na papir. Inkjet štampači su sve bolji i jeftiniji, a mnoge fotografske radnje su nabavile opremu, koja omogućava izradu digitalnih fotografija klasičnim postupkom. Zbog svega toga je i ponuda digitalnih fotoaparata u svetu sve veća, što se polako preslikava i na naše tržište, te vam WinWin preporučuje Canon EOS 2000D DC digitalni foto-aparat, za divno leto i sve buduće dane pred vama.

Pređite na jednostavno pričanje priča DSLR kvaliteta. Sa lakoćom izrađujte detaljne slike i Full HD videozapise, čak i u zahtevnim uslovima slabog osvetljenja, uz model Canon EOS 2000D DC, sa 24,1 megapiksela. Delite u tren oka, ili daljinski snimajte uz Wi-Fi, NFC i aplikaciju Canon Camera Connect.

Pouzdano snimite trenutak, upravo onako kako ga pamtite, uz precizno automatsko izoštravanje. Uz CMOS senzor, ISO osetljivost – AUTOMATSKI (100–6.400), kao i (100–6.400) u koracima od 1, radićete s’ uživanjem. ISO vrednost može biti i proširena na H: 12.8001, tokom snimanja video zapisa: automatski (100–6.400) i (100–6.400) – ceo korak. Optički zoom je približno 0,80x. Uživajte u lakom kadriranju, uz optički tragač i pregledajte rezultate na LCD ekranu od 3″inča. Neka vaši spontani trenuci budu pretvoreni u kreativne filmove Full HD (1920×1080) kvaliteta. Možete upotrebiti i Video Snapshot kako biste jednostavno zabeležili istaknute događaje, tokom dana.

Senzor od 24,1 megapiksela ima do 19x veću površinu, u odnosu na pametne telefone. Sa njim možete snimati uz predivno zamućenje pozadine, čak i u zahtevnim uslovima. Uvek ćete dobiti vrhunske fotografije i filmske videozapise. Možete uživati u navođenom snimanju s’ prikazom uživo – Creative Auto, ili dodati jedinstvene efekte, uz kreativne filtere. Potrebno je samo da usmerite i snimate, uz odlične rezultate sa Scene Intelligent Auto. Jednostavno – Oživite svakodnevne trenutke uz EOS 2000D DC.

Povežite se preko USB, WiFi, NFC i odmah prenesite svoje priče na pametni uređaj kako biste ih lako podelili na društvenim mrežama ili kopirali. Uz podržane kartice SD, SDHC ili SDXC, Litijum-jonsku bateriju LP-E10, u setu je i objektiv Canon 18-55mm (bez stabilizacije), a sve to za vaše savršeno uživanje u DSLR snazi Canon EOS 2000D DC.

Sjajna karakteristika ovog aparata je visok kvalitet fotografija. Koncepcija, način rukovanja, jednostavnost rada, mogućnosti aparata, kao i brzina rada su ogromne. Ove osobine, ne moraju imati veze sa kvalitetom snimaka, ali su veoma bitne za ukupan utisak o aparatu. Zato smo o njima vodili računa prilikom preporuke ovog uređaja.

Snimci urađeni na otvorenom prostoru, dokazuju kvalitet u maksimalnom dinamičkom opsegu. To nije moguće postići u studiju, nezavisno od kvaliteta osvetljenja kojim se raspolaže, jer se aparati ne koriste samo pri jasnom dnevnom svetlu, već i u lošim svetlosnim uslovima, kao i kada postoje senke i jako sunčevo svetlo. U svim mogućim uslovima,  Canon EOS 2000D DC se pokazao kao digitalni foto-aparat, vredan svake pažnje!

Canon EOS 2000D DC možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR