Ispeglajte odeću u nekoliko poteza!

Ispeglajte odeću u nekoliko poteza!

2219
0
PODELI

Kompanija Sencor, čija istorija seže od 1969. godine, proizvodi širok spektar kućnih aparata. On je postao brend broj jedan po prodaji u kategoriji malih kućnih aparata, nadmašivši Philips (prema GFK 01-10/2013). Predstavićemo vam jedan od njihovih modela, peglu na paru.

Peglanje ne mora biti zamorno i sporo. Sada možete ispeglati vašu odeću u nekoliko poteza uz pomoć Sencor SSI 5420 RD pegle na paru. Koristi keramičku grejnu ploču koja ne stvara elektricitet i omogućava da pegla lagano klizi i ne lepi se za odeću, pogotovu kad je u pitanju odeća od sintetičkih materijala.

Sencor SSI 5420 RD 1

Poseduje transparentni rezervoar za vodu zaperemine 260ml. Vodu u rezervoar dodajte uvek kada je pegla isključena. Zahvaljujući sistemu za samočišćenje (koji uklanja minirale) i sistemu protiv kapanja vaša pegla radiće uvek besprekorno. Poseduje jedno dugme za vertikalno ispuštanje pare i drugo dugme za direktno prskanje vode (u slučaju da ste na primer više puta prepeglali ivicu, pa želite da je vratite u prethodno stanje).

Kao i svaka druga pegla ona poseduje regualator temperature predstavljen putem punih kružića, po osnovu kojih razlikujemo visinu temperature (pogledati tabelu u nastavku).

Sencor SSI 5420 RD 1

Dužina kabla iznosi 1,9 metara i kraj kabla je obrtni (360°), što znači da je onemogućeno uplitanje i uvijanje. Težina pegle iznosi: 1.2kg, dok su njene dimenzije: 298 x 128 x 152mm.

Sencor SSI 5420 RD peglu na paru možete poručiti već danas posetom ovog linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR