Istraži fenomenalne mogućnosti – iPhone 8!

Istraži fenomenalne mogućnosti – iPhone 8!

1533
1
PODELI

Predstavljamo Vam telefon koji će u svakom trenutku i u svakom pogledu ispuniti Vaša očekivanja – iPhone 8.

Impesivan dizajn  i ekran od 4.7“ uz IPS tehnologiju pružiće Vam neponovljivo iskustvo gledanja omiljenih sadržaja, prelistavanja časopisa, potpuni užitak u omiljenim igricama. Pritom, jedinstveni iPhone 8 savršeno će ispratiti Vaš stil. Pored toga, ekran je otporan na otiske prstiju, ali i na ogrebotine.

Ovaj izuzetan telefon pokreće ARM 2.10 GHz Hexa-core procesor, kao i Apple GPU grafička kartica. Ukoliko govorimo o memoriji, iPhone 8 krasi radna memorija od 2GB, kao i interna od fenomenalnih 64GB. Baterija koju poseduje iPhone 8 je od 1821 mAh i ona omogućava do 12h upotrebe interneta na 3G mreži, do 12h putem LTE mreže ili do 14h preko Wi-Fi.

Drage trenutke možete zabeležiti sjajnim snimcima u širokom rasponu boja, uz Focus Pixels tehnologiju, kontrolu eksplozije, automatsku stabilizaciju slike i uzastopno snimanje. Da fotografije uvek budu zadivljujuće, tu je zadnja kamera od 12Mpix, kao i prednja od 7Mpix i BSI senzor, kao i automatski HDR.

Vaš svakodnevni pratilac – iPhone 8!

Smart telefon iPhone 8 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR